مقاله مقایسه سطح مواجهه کارگران اره موتورچی با صدای ناشی از اره موتوری در عملیات قطع(مطالعه موردی: جنگل خیرود)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه سطح مواجهه کارگران اره موتورچی با صدای ناشی از اره موتوری در عملیات قطع(مطالعه موردی: جنگل خیرود) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه سطح مواجهه کارگران اره موتورچی با صدای ناشی از اره موتوری در عملیات قطع(مطالعه موردی: جنگل خیرود)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه سطح مواجهه کارگران اره موتورچی با صدای ناشی از اره موتوری در عملیات قطع(مطالعه موردی: جنگل خیرود)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه سطح مواجهه کارگران اره موتورچی با صدای ناشی از اره موتوری در عملیات قطع(مطالعه موردی: جنگل خیرود) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
اره موتوری هنوز هم یکی از مهمترین ماشین های قطع، سرشاخه زنی و تبدیل در جنگل های شمال محسوب می شودف به همین جهت یکی از مخاطرات کار در محیط جنگل که کارگران با آن مواجه هستند انتشار صدای آزاردهنده و ارتعاشات ناشی از کار کردن با اره موتوری است که باعث ضایعات شدیدی در کارگران جنگل نظیر سنگینی گوش و سفیدی دست می شود. هدف این تحقیق اندازه گیر تراز صدا در مواجهه شغلی کارگران با اره موتوری در کار قطع و نیز تعیین مدت زمان مواجهه کارگران و مقایسه آن بر اساس روش کاری در بین کارگران می باشد. این پژوهش در جنگل های شکال در بخش نمخانه جنگل خیرود انجام شد. در این تحقیق شدت صدای اره موتوری در عملیات قطع ۸۵ درخت در مزحله بن زنی، هر ۱۰ ثانیه و در مرحله بن بری هر ۱۵ ثانیه یک بار و نیز مدت زمان آن در دو گروه کارگری اندازه گیری شد. برای اندازه گیری، صداسنج در امتداد بازو در ارتفاع گوش کارگز اروه موتورچی قرار داده شد. نتایج نشان داد که کارگران همواره با صدای بیش از ۸۵ دسی بل سر و کار داشتند و مدت زمان مواجهه با صدای اره موتوری در عملیات قطع فراتر از حد مجاز و استاندارد بود. در مقایسه دو کارگر با توجه به زمان کار و صدای ناشی از آن با داده های مجاز صدا و زمان، نتایج نشان داد که بین زمان بن زنی و بن بری دو کارگر اختلاف معنی داری وجود دارد. به طوری که در درختان ممرز به صورت کلی، در مرحله بن زنی کارگر کم تجربه ۷۱% زمان کار و کارگر با تجربه ۳۲% و در مرحله بن بری کارگر با تجربه ۱۰% و کارگر کم تجربه ۵۴% زمان کار، در معرض صدا و زمان بیش از حد مجاز بودند که این تفاوت ها به روش کاری و تجربه کارگران مربوط می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.