مقاله نقش توسعه استانداردها، در ارتقای کیفیت و ایمنی مواد غذایی . بررسی مواد مورد استفاده در بسته بندی صنایع غذایی و گزینه برتر برای سلامت جامعه و محیط زیست


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش توسعه استانداردها، در ارتقای کیفیت و ایمنی مواد غذایی . بررسی مواد مورد استفاده در بسته بندی صنایع غذایی و گزینه برتر برای سلامت جامعه و محیط زیست دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش توسعه استانداردها، در ارتقای کیفیت و ایمنی مواد غذایی . بررسی مواد مورد استفاده در بسته بندی صنایع غذایی و گزینه برتر برای سلامت جامعه و محیط زیست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش توسعه استانداردها، در ارتقای کیفیت و ایمنی مواد غذایی . بررسی مواد مورد استفاده در بسته بندی صنایع غذایی و گزینه برتر برای سلامت جامعه و محیط زیست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش توسعه استانداردها، در ارتقای کیفیت و ایمنی مواد غذایی . بررسی مواد مورد استفاده در بسته بندی صنایع غذایی و گزینه برتر برای سلامت جامعه و محیط زیست :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
صنعت بسته بندی در شکل و فرم بنیادین به عنوان ظرف حاوی محصول با ایفای نقش حفاظت کننده و آگاهی دهنده مهمترین وجه انتقال در زنجیره توزیع یک محصول غذایی از تولید تا مصرف است. بررسی ها نشان داد بسته بندی مواد غذایی با ظروف شیشه ای احتمال شکستن زیاد و بازیافت آن آسان بوده است، بسته بندی با قوطی فلزی با یک لایه لاک سنتزی بین ماده غذایی و فلز از خوردگی فلزات جلوگیری کرده و مقاومت را بالا برده و بازیافت این ماده نیز آسان است. پلاستیک ها از نوع ترموپلاست در صنعت بسته بندی مواد غذایی به کار برده می شوند که اگر منومرها تبدیل به پلی مر نشوند بسیار خطرناک بوده همچنین بازیافت آسان است ولی کیفیت ماده اولیه را ندارد. اگر وارد خاک شود خاصیت خاک را تغییر داده و باعث آلودگی محیط زیست می شود. کاغذ و مقوا در بسته بندی مواد غذایی به دلیل جذب رطوبت ، عبور گاز و گرما کمتر مورد استفاده قرار گرفته که بازیافت این بسته بندی ها به دلیل آغشته شدن با مواد غذایی بسیار مشکل بوده و حتی با سوزاندن تنها می توان کودهای گیاهی درست کرد که آن هم به دلیل سوزاندن و خروج گازها باعث آلودگی محیط زیست شده است. اما امروزه با پیشرفت فناوری نانو در صنعت بسته بندی مواد غذایی به وسیله حسگرهای نانو با تزریق در بسته ها مشکل بازیافت مواد و محیط زیست در حال حل شدن است و هم سلامتی مواد غذایی و به دنبال آن سلامتی افراد جامعه را در پی خواهد داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.