مقاله بررسی مقایسه ای اپیدمیولوژیک حوادث رانندگی امداد رسانی شده توسط اورژانس ۱۱۵ استان گیلان در سالهای ۱۳۹۱-۱۳۹۰


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مقایسه ای اپیدمیولوژیک حوادث رانندگی امداد رسانی شده توسط اورژانس ۱۱۵ استان گیلان در سالهای ۱۳۹۱-۱۳۹۰ دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقایسه ای اپیدمیولوژیک حوادث رانندگی امداد رسانی شده توسط اورژانس ۱۱۵ استان گیلان در سالهای ۱۳۹۱-۱۳۹۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقایسه ای اپیدمیولوژیک حوادث رانندگی امداد رسانی شده توسط اورژانس ۱۱۵ استان گیلان در سالهای ۱۳۹۱-۱۳۹۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقایسه ای اپیدمیولوژیک حوادث رانندگی امداد رسانی شده توسط اورژانس ۱۱۵ استان گیلان در سالهای ۱۳۹۱-۱۳۹۰ :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
امروزه یکی از مهمترین خطراتی که روند ارتقای سلامت جامعه و توسعه پایدار را تهدید می کند، افزایش میزان تصادفات رانندگی است. لذا بر ان شدیم به بررسی اپیدمیولوژیک حوادث رانندگی امداد رسانی شده توسط اورژانس ۱۱۵ استان گیلان در سالهای ۱۳۹۱-۱۳۹۰ بپردازیم. مواد و روش ها: مطالعه حاضر یک مطالعه توصیفی مقطعی می باشد که با بررسی ۳۱۲۶۳ مورد تصادفات امداد رسانی شده توسط اورژانس ۱۱۵ استان در سالهای ۹۱-۹۰ به انجام رسیده است. برای تمامی بیماران چک لیستی شامل متغیرهای سن و جنس، مکان تصادفات (درون شهری، برون شهری، راه روستایی)، نوع وضعیت مصدوم (راننده، اتومبیل، سرنشین، موتورسوار، عابر و سظایر)، نوع مصدومیت (جراحت سطحی، شدید و نقص عضو) و فصل وقوع تصادفات، تکمیل گردید و توسط نرم افزار spss19 و آزمونهای کای دو و t-test تجزیه و تحلیل شد. نتایج: بررسی ها نشان می دهد که میزان بروز تصادفات در سال ۹۱ به ۹۰، ۳/۱ درصد و درمان سرپایی این بیماران ۱۴/۴۳ درصد افزایش داشته است. ۲۴۰۲۴ مورد (۷۶/۹%) از افراد مورد بررسی مردو ۷۲۳۹ مورد (۲۳/۱%) زن بوده اند. بیشترین میزان تصادفات از لحاظ سنی با ۷۹۶۷ مورد (۲۵/۴%) در گروه سنی ۲۴-۱۸ سال قرار داشتند. بیشترین تصادفات در جاده های برون شهری با ۱۶۶۰۸ مورد (۵۳/۱%) بوده است. بیشترین نوع وضعیت مصدوم در جنس مذکر، موتور سواران با ۱۱۹۳۷ مورد (۹۸/۷%) و در جنس مؤنت سرنشین خودرو با ۴۸۰۴ مورد (۵۲/۱%) گزارش گردید. بیشترین فصل تصادف با ۱۰۲۷۶ مورد (۳۳%) در تابستان بوقوع پیوسته است. از کل مجرومان ۲۷۴۰۱ مورد (۸۷/۶%) بستری در بیمارستان گشته و ۳۸۶۲ مورد (۱۲/۳%) بطور سرپایی درمان شده اند. نتیجه گیری: با توجه به نتایج حاصل از این بررسی می توان بیان کرد ا کثر مصدومین حوادث ترافیکی و رانندگان جوان علی الخصوص موتورسواران تشکیل می دهند که این امر بیانگر رواج فراوان استفاده از موتور سیکلت در بین جوانان استان و بی توجهی به قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی می باشد که نیازمند ملاخلات لازم در جهت پیشگری از این معضل می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.