مقاله تاثیر امواج فرا صوت باقدرت بالا و فرکانس پایین بر کاهش یا حذف میکروب های عامل فساد در صنایع لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر امواج فرا صوت باقدرت بالا و فرکانس پایین بر کاهش یا حذف میکروب های عامل فساد در صنایع لبنی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر امواج فرا صوت باقدرت بالا و فرکانس پایین بر کاهش یا حذف میکروب های عامل فساد در صنایع لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر امواج فرا صوت باقدرت بالا و فرکانس پایین بر کاهش یا حذف میکروب های عامل فساد در صنایع لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر امواج فرا صوت باقدرت بالا و فرکانس پایین بر کاهش یا حذف میکروب های عامل فساد در صنایع لبنی :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
زمینه و هدف:در خواست مصرف کنندگان برای تولید یک محصول با کیفیت بالا منجر به جستجوی روش های تولید غیر حرارتی به عنوان یک روش جایگزین برای پاستوریزاسیون حرارتی می باشد،بنابراین در این مطالعه کاربرد امواج فرا صوت به عنوان یک فناوری نوین در جهت جایگزینی پاستوریزاسیون حرارتی مورد مطالعه قرار گرفته است. هدف اصلی از این تحقیق،مطالعه و تحلیل تاثیر امواج فرا صوت با قدرت بالا و فرکانس پایین( ۲۰ کیلوهرتز ، ۷۵۰ وات ) به عنوان یک پاستوریزاتور غیر حرارتی در محیط لبنی است.تاثیرات این روش، بر حذف میکروارگانیسم های رایج در محصولات لبنی شامل میکروب های گرم مثبت ، گرم منفی که در بر گیرتده اشکال میله ای کوکسی واندوسپورها می باشند . این میکروارگانیسم ها شامل E.Coli، باسیلوس سرئوس کریسئوباکتریوم ، منینگو سپتیکوم ، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ، لاکتوکوکوس لاکتیس ، لیستریا مونوسایتوجنز ، میکروکوکوس لوتئوس ،سودوموناس فلورسنس ویک نوع مخمر به نام ساکارومیسس سرویزیه می باشد . روش بررسی: در این مطالعه تحلیلی از حدود ۱۵ مقاله گردآوری و بررسی شده می باشد تعدادی از میکروارگانیسم های عامل فساد و بالقوه پاتوژن در شیر پاستوریزه مورد بحث و بررسی قرار گرفته شده است. در مطالعات انجام شده طی دهه اخیر امواج فوق صوت بعنوان یک روش مناسب جایگزین توسط محققین پیشنهاد شده است.این نمونه ها در معرض امواج فرا صوت پرقدرت با تناوب کوتاه و فواصل زمانی متفاوت قرار گرفتند. یافته ها: یافته ها حاکی از کاهش معنی دار یا از بین رفتن ۱۰۰% اغلب میکروارگانیسم های شناخته شده ( سودوموناس فلئورسنس، لیستریا مونوسایتوجنس، ساکارومایسس سرویسیا و لاکتوکوکوس لاکتیس ) به جز باسیلوس سرئوس در مدت ۶ تا ۱۰ دقیقه می باشد. بعلاوه در مطالعات نشان می دهد که تاثیر امواج پالسی نیز بهبود فرآیند را در اغلب موارد ایجاد می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.