مقاله تأثیرافزودن صمغ کاپا کاراگینان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی کالباس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیرافزودن صمغ کاپا کاراگینان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی کالباس دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیرافزودن صمغ کاپا کاراگینان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی کالباس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیرافزودن صمغ کاپا کاراگینان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی کالباس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیرافزودن صمغ کاپا کاراگینان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی کالباس :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
استفاده از کربوهیدرات ها به ویژه هیدروکلوئیدها به عنوان جانشینهای چربی، ویژگی های حسی و بافت محصولا ت گوشتی را اصلاح می کند. هیدروکلوییدها با ویژگیهای خاص خود، مانند قوام دهندگی(افزای شویسکوزیته)، ژل دهندگی، پایدارکنندگی برای سیستمهای کلوئیدی غذایی، بازدارندگی در برابر جذب روغن، امولسیو ن کنندگی، تشکیل دهنده فیلم و پوشش های خوراکی، جلوگیری ازآب انداختن جاذبه الرطوبه و کاهش تحرک آب خواص کاربردی مفیدی در سیستم های غذایی به وجود می آورد. در این پژوهش، با توجه به اهمیت روزافزون تولید فرآورده های گوشتی کم چرب، بهینه سازی فرمولاسیون کالباس کم چرب، با هدف ایجاد محصولی دارای ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی بهتر مورد بررسی قرار گرفت و از سه سطح کاراگینان (۰/۵، ۱، ۱/۵ درصد) و یک سطح آب ( ۴۰ درصد)، استفاده شد. نتایج آزمون های شیمیایی مختلف نشان داد نمونه ها در سطح احتمال ۵ درصد اختلاف آماری معنی داری داشتند. افزایش میزان صمغ کاراگینان منجر به افزایش میزان رطوبت، کاهش سطح چربی، افزایش ظرفیت نگهداری آب و کاهش افت ناشی از آب اندازی در بسته بندی تحت خلأ شد. نتایج حاصل از آزمون بافتی با دستگاه بافت سنج اختلاف آماری معنی داری را در ویژگیهای بافتی همچون سفتی، پیوستگی، صمغی بودن، قابلیت جویدن و میزان نیروی برشی نشان نداد. آزمون رنگ سنجی با استفاده از دستگاه هانترلب نیز اختلاف آماری معنی داری را در رنگ نمونه ها نشان نداد. مجموع نتایج آنالیز فیزیکوشیمیایی و بافتی حاکی از آن بود که بهترین میزان کاراگینان جهت استفاده در نمونه های کالباس ۱/۵ درصد می باشد زیرا این میزان صمغ به طور مطلوبی می تواند ویژگی های بافتی و خصوصیات اتصال با آب و ویژگیهای هیدراتاسیونی کالباس های کم چرب را اصلاح کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.