مقاله استفاده از نانوکامپوزیت زئولیت و کربن فعال دز مانع واکنشی نفوذپذیر بهمنظور حذف پساب زنگی نساجی از آب های زیرزمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از نانوکامپوزیت زئولیت و کربن فعال دز مانع واکنشی نفوذپذیر بهمنظور حذف پساب زنگی نساجی از آب های زیرزمینی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از نانوکامپوزیت زئولیت و کربن فعال دز مانع واکنشی نفوذپذیر بهمنظور حذف پساب زنگی نساجی از آب های زیرزمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از نانوکامپوزیت زئولیت و کربن فعال دز مانع واکنشی نفوذپذیر بهمنظور حذف پساب زنگی نساجی از آب های زیرزمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از نانوکامپوزیت زئولیت و کربن فعال دز مانع واکنشی نفوذپذیر بهمنظور حذف پساب زنگی نساجی از آب های زیرزمینی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
در حال حاضر یکی از مهم ترین عوامل آلودگی آب های زیرزمینی، نشت پساب نساجی و به خصوص رنگ حاصل از این صنایع می باشد. تاکنون روش های متعددی جهت تصفیه آب زیر زمینی بکار گرفته شده است که از جمله این روش ها مانع نفوذپذیر واکنشی است، که یک روش تصفیه درجا بر پایه جذب سطحی می باشد. در این پژوهش، از این روش که به صورت ستونی به شکل جریانی و پیوسته است جهت حذف ماده رنگزای کاتیونی بازیک آبی ۱۲۴ از آب های زیر زمینی که ناشی از پساب صنایع نساجی می باشد، استفاده شده است. جاذب های مورد استفاده به عنوان محیط واکنشی در ستون، نانو کامپوزیت زئولیت و کربن فعال گرانولی است. ستون جذبی شامل بسترهایی از ماسه و جاذب تهیه شد که محلول رنگی به صورت پیوسته از قسمت پایینی ستون وارد و پس از عبور از بسترها از قسمت فوقانی خارج می شد. دو ستون حاوی هر کدام از جاذب ها در اولین نمونه برداری، درصد حذف رنگ ۹۹۵ % را گزارش داد. اما به مرور زمان با اشباع شدن جاذب درصد حذف کاهش یافت تا زمانی که در هر دو ستون به مقدار ثابتی رسید. گزارش ها بیانگر درصدحذف رنگ بیشتر توسط جاذب نانو کامپوزیت زئولیت در طول مدت زمان آزمایش است. نتایج این مقاله نشان داد که می توان از نانو کامپوزیت زئولیت برای حذف آلاینده های رنگی پساب نساجی حاوی ماده رنگزای بازیک آبی ۱۲۴ توسط روش مانع نفوذپذیر واکنشی استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.