مقاله تهیه نان بدون گلوتن جهت افراد مبتلا به سلیاک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تهیه نان بدون گلوتن جهت افراد مبتلا به سلیاک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه نان بدون گلوتن جهت افراد مبتلا به سلیاک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه نان بدون گلوتن جهت افراد مبتلا به سلیاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه نان بدون گلوتن جهت افراد مبتلا به سلیاک :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
گلوتن پروتئین ساختاری در غلات است که از دو جزء گلوتنین و گلیادین تشکیل شده است. ویژگی های مهم گلوتن الاستیک و چسبنده بودن آن است. سلیاک به علت عدم تحمل به جزء گلیادین و گلوتنین ( گلوتن ) گندم، سکالین چاودار، هوردئین جو و احتمالاً آویدین جودوسر میباشد. سلیاک بیمار مزمن رودهای است که عدم تحمل به ترکیبات ذکر شده سبب آسیب پرزهای روده باریک میشود که منجر به بدجذبی مواد مغذی مانند آهن، اسیدفولیک، کلسیم و ویتامینهای محلول در چربی میشود و همچنین آنزیم لاکتاز توسط پرزها تولید نشده و عدم تحمل به لاکتوز نیز در این بیماریمشاهده میگردد. تنها روش درمان این است که در تمام طول زندگی باید از رژیم غذایی بدون گلوتن استفاده کنند. با توجه به اینکهمحصولات غله ای و بخصوص نان غذای اصلی بشر در بسیاری از کشورها میباشد تهیه نان بدون گلوتن جهت مصرف افراد سلیاکی اهمیت دارد. نان بدون گلوتن دارای مغز خشک، پوسته ضعیف، احساس دهانی و طعمی نامناسب است. هدف از این مطالعه بررسی تأثیر ترکیباتی است که سبب بهبود کیفیت این فراورده میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.