مقاله فناوری های موجود و مقایسه آنها با روش های نوین در صنعت غذا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله فناوری های موجود و مقایسه آنها با روش های نوین در صنعت غذا دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله فناوری های موجود و مقایسه آنها با روش های نوین در صنعت غذا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فناوری های موجود و مقایسه آنها با روش های نوین در صنعت غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله فناوری های موجود و مقایسه آنها با روش های نوین در صنعت غذا :
تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
فرایندهای غیر حرارتی به عنوان فناوری های جدید به منظور تولید، فرآوری، نگهداری و بهبود کیفیت مواد غذایی در حدود دو دهه است که مورد توجه ، تحقیق ئ بررسی بسیاری از متخصصان و محققان علوم و صنایع غذایی قرار گرفته و تلاش گسترده برای جایگزینی این فناوری ها به جای روش های سنتی و معمول که عمدتا حرارتی هستند صورت می گیرد. مهمترین مزایای استفاده از فناوری های نو حفظ بیشتر ارزش های تغذیه ای مواد غذایی است که بر اثر استفاده از حرارت تخریب می شوند. هدف از این بررسی مروری بر سیستم های نوین مورد استفاده در صنایع غذایی می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.