مقاله کاربرد فیلم های خوراکی در صنعت گوشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد فیلم های خوراکی در صنعت گوشت دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد فیلم های خوراکی در صنعت گوشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد فیلم های خوراکی در صنعت گوشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد فیلم های خوراکی در صنعت گوشت :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در سال های اخیر استفاده از فیلم ها و پوشش های خوراکی به طور قابل توجهی در مقایسه با فیلم های بسته بندی شیمیایی و سنتزی بر پایه مشتقات نفتی کاربرد بیشتری دارد. این بسته ها به عنوان یک جایگزین مناسب برای فیلم های سنتزی به دلیل ایجاد آلودگی کمتر در محیط زیست می باشند. یکی از روش های نگهداری جهت عرضه مواد غذایی در زمان طولانی استفاده از بسته بندی مناسب به عنوان توسعه دهنده مسیر تولید تا مصرف یعنی از دروازه کشاورزی که ممنک است هزاران کیلومتر با برنامه غذایی شهری دور باشند است. در واقع صنعت بسته بند به عنوان بخش های اصلی طنجیره از مزرعه تا سفره می تواند اطمینان لازم را برای مشتری ایجاد نماید که دسترسی لازم به غذای تازه فرایند شده ، سالم و مغذی فراهم است. با توجه به ایجاد تغییر در سبک زندگی مصرف کنندگان این صنعت با تنوع بسیار گسترده ای برخوردار بوده است. بسته بندی های مختلفی از نوع بسته بندی تحت خلا، اتمسفر اصلاح شده و بسته بندی فعال به صنایع غذایی به ویژه صنعت گوشت معرفی شده است. در این بسته ها از پلیمرهای سنتز استفاده می شود که منجر به تجمع زباله های پلاستیکی به عنوان یکی از ترکیبات غیر قابل برگشت به طبیعت می شود. استفاده از فلم های خوراکی می تواند بسیاری از این مضرات را به دلیل زیست تخریب پذیر بودن و عدم ایجاد مشکل در طبیعت پوشش دهد. از مزایای دیگر این پوشش ها جلوگیری از افت رطوبت، چکه کرن، رشد میکروبها و اکسیداسیون ترکیبات چربی موجود در گوشت و در نتیجه حفظ رنگ و طعم است. این پوشش از آسیب بسته ها در مقابل صدمات فیزیکی طی حمل و نقل نیز محافظت می کنند. پوشش های خوراکی با جنسهای متنوعی مانند پلی ساکارید، پروتئین، لیپید و کامپوزیت یا مرکب تولید می شوند. به نظر می رسد با در نظر گرفتن مسئله مهم بازیافت کوتاه مدت مواد بسته بندی و طولانی نمودن عمر مفید، افزایش کیفیت و سطح ایمنی مواد غذایی، فیلمها و پوشش های خوراکی می توانند به دلیل بهبود بخشیدن به خواص مکانیکی و ساختار در پوشش و افزایش کیفیت طعم، رنگ، خواص تغذیه ای و جلوگیری از عبور رطوبت و گازها به خصوص اکسیژن جایگزین مناسبی برای ترکیبات بسته بندی سنتزی پلی اتیلنی در صنایع مختلف غذایی در کشورمان ایران باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.