مقاله کاربردهای نوین مایکروویو در خشک کردن مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربردهای نوین مایکروویو در خشک کردن مواد غذایی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربردهای نوین مایکروویو در خشک کردن مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربردهای نوین مایکروویو در خشک کردن مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربردهای نوین مایکروویو در خشک کردن مواد غذایی :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
حرارت دهی یکی از مهمترین روش های فراوری ماده غذایی است در مایکروویو انتقال انرژی توسط هدایت و جا به جایی انجام نمی پذیرد بلکه از روش تشعشع است از مایکروویو به طور گسترده در فراوری ماده غذایی استفاده می شود. در این مقاله کاربردهای مختلف مایکروویو در خشک کردن مانند خشک کردن ماکارونی، خشک کردن دوره پایانی برای میوه ها و سبزیجات، خشک کردن قارچ، خشک کردن دانه ها و مواد غذایی مختلف مورد بررسی قرار گرفت. همچنین مزایا و معایب استفاده از مایکروویو در خشک کردن و اثر ترکیبی مایکروویو با سایر روش های خشک کردن از قبیل خشک کردن ترکیبی مایکروویو با هوای گرم و خشک کردن ترکیبی مایکروویو با روش خشک کردن انجمادی و در نهایت خشک کردن مایکروویو در شرایط خلا مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد که این استفاده از مایکروویو همراه با سایر روش های خشک کردن منجر به بهبود فرایند خشک کردن و اقتصادی بودن فرایند می شود. در خشک کردن با مایکروویو اثر (case hardening) مشاهده نمی شود که به این دلیل است که اثر پمپ شدن رطوبت اتفاق نمی افتد بنابراین افزایش سرعت خشک کردن بدون افزایش دمای سطح صورت می گیرد که منجر به بهبود کیفیت محصول می شود. در روش های معمول خشک کردن مواد غذایی به دلیل افزایش دما در قسمت های سطحی محصول منجر به ایجاد بد طعمی و بد رنگی و سطح سوخته طی فاز نهایی خشک کردن می شود به دلیل اینکه دما در فاز نهایی همانند خشک کردن در هوا به سختی کنترل می شود بنابراین از مایکروویو برای خشک کردن مواد غذایی که بخشی از رطوبت آنها گرفته شذه است بسیار مناسب است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.