مقاله کمپلکس آهن-پروتئین شیز، مانع از اکسیداسیون چربی ها در یک امولسیون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کمپلکس آهن-پروتئین شیز، مانع از اکسیداسیون چربی ها در یک امولسیون دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کمپلکس آهن-پروتئین شیز، مانع از اکسیداسیون چربی ها در یک امولسیون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کمپلکس آهن-پروتئین شیز، مانع از اکسیداسیون چربی ها در یک امولسیون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کمپلکس آهن-پروتئین شیز، مانع از اکسیداسیون چربی ها در یک امولسیون :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
امروزه غنی سازی مواد غذایی با مواد مورد نیاز بدن به عنوان یک فناوری نوین در صنعت غذا امروزه اهمیت خاصی پیدا کرده است. فقر آهن از موارد شایع تغذیه ایت می باشد. که راه های مختلفی برای تامین آن می باشد که غنی سازی مواد غذایی یکی از مناسب ترین شیوه ها می باشد. شیر یک منبع مناسب برای غنی سازی به منظور تامین آهن مورد نیاز روزانه بدن انسان می باشد که این امر می تواند منجر به اکسیداسیون اسیدهای چرب و نامطلوبی شدن محصول شود که راه هایی از جمله کمپلکس کردن آهن با یک ترکیب دیگر برای حل این مشکل وجود دارد. کمپلکس اهن-پروتئین راه جدیدی از غنی کردن مواد غذایی با آهن جهت برطرف کردن مشکل کمبود آهن را نشان م دهد که می توان محصولاتی با درصد جذب بالا، عطر و طعم مناسب و بدون مشکل حلالیت تولید کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.