مقاله مروری بر کاربردهای حسگرهای الکتروشیمیایی در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر کاربردهای حسگرهای الکتروشیمیایی در صنایع غذایی دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر کاربردهای حسگرهای الکتروشیمیایی در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر کاربردهای حسگرهای الکتروشیمیایی در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر کاربردهای حسگرهای الکتروشیمیایی در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۲۵
چکیده:
به دلیل گسترش داد و ستد مواد غذایی و افزایش روزافزون جمعیت جهان تجزیه و همچنین کنترل کیفی مواد غذایی اهمیت زیادی را پیدا کرده است. کنترل کیفیت مواد غذایی هم برای مصرف کنندگان و هم برای صنعت غذا امری بسیار ضروری می باشد. بر این اساس تا کنون روش های متعددی در خصوص تجزیه های کیفی و به ویژه کمی فراورده های غذایی مطرح و مورد ارزیابی قرار گرفته اند. در این میان در سال های اخیر روش های الکتروشیمیایی به دلیل قیمت مناسب ، سرعت بالا و عملکرد مناسب از نظر صحت و دقت جایگاه ویژه ای یافته اند. بر این اساس کاربرد حسگرهای الکتروشیمیایی در زمینه تجیه و بررسی مواد غذایی روزانه رو به افزایش است. این تحقیق به بررسی حسگرهای الکتروشیمیایی، روش های الکتروشیمیایی مرسوم و مورد استفاده در این حسگرها و همچنین پژوهش هایی که اخیرا با استفاده از این حسگرها در صنایع مختلف غذایی نظیر گوشت، نوشیدنی ها، غلات و لبنیات صورت گرفته پرداخته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.