مقاله مطالعه خواص ضد میکروبی فیلم های بسته بندی بر اساس پوشش اسید سوربیکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه خواص ضد میکروبی فیلم های بسته بندی بر اساس پوشش اسید سوربیکی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه خواص ضد میکروبی فیلم های بسته بندی بر اساس پوشش اسید سوربیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه خواص ضد میکروبی فیلم های بسته بندی بر اساس پوشش اسید سوربیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه خواص ضد میکروبی فیلم های بسته بندی بر اساس پوشش اسید سوربیکی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
به دنبال افزایش تقاضا برای بسته بندی مواد غذایی با افزایش طول عمر، استفاده از مواد بسته بندی فعال با خاصیت ضد میکروبی مورد توجه قرار گرفت. برای این منظور در این تحقیق، امکان استفاده از فیلم های بسته بندی بر اساس پوشش اسید سوربیکی برای مهار رشد میکروارگانیسم ها در سطوح مواد غذایی مورد بررسی قرار گرفت. اثر ضد میکروبی این فیلم با استفاده از سویه های اشریشیا کولی DSM498 ، لیستریا مونوسیتوژنز DSM 15675 و ساکارومیسس سرویسیه DSM 70449 با توجه به استاندارد صنعتی ژاپن JIS Z 2801:2000 ، در پنیر گودا مورد بررسی قرار گرفت. بررسی سویه های تزریق شده به داخل پنیر گودای بسته بندی با پوشش اسید سوربیکی نشاندهنده اثر ضد میکروبی معنی داری بر روی رشد این سویه ها شد. این یافته اثبات می کند که فیلم های بسته بندی بر اساس پوشش اسید سوربیکی با خاصیت ضد باکتریایی، منجر به افزاش ایمنی و کیفیت مواد غذایی بسته بندی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.