مقاله ارزیابی اثر تغییر اقلیم در تغییرات کمی و کیفی منابع آب زیرزمینی (مطالعه موردی: آبخوان های ارومیه و کهریز)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثر تغییر اقلیم در تغییرات کمی و کیفی منابع آب زیرزمینی (مطالعه موردی: آبخوان های ارومیه و کهریز) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر تغییر اقلیم در تغییرات کمی و کیفی منابع آب زیرزمینی (مطالعه موردی: آبخوان های ارومیه و کهریز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر تغییر اقلیم در تغییرات کمی و کیفی منابع آب زیرزمینی (مطالعه موردی: آبخوان های ارومیه و کهریز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر تغییر اقلیم در تغییرات کمی و کیفی منابع آب زیرزمینی (مطالعه موردی: آبخوان های ارومیه و کهریز) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در دهه های اخیر، افزایش روزافزون جمعیت و توسعه زیاد اراضی کشاورزی، سبب افزایش بی رویه از منابع آبهای زیرزمینی و تشدید کاهش کیفیت آب در قسمت هایی از دشت ارومیه شده است. از سویی با کمتر شدن آب دریاچه ارومیه مشکل آلودگی به شوری آبهای زیرزمینی اطراف دریاچه ارومیه و حرکت آب شور دریاچه به سمت سفره های آب زیرزمیطنی مطرح می شود. در تحقیق حاضر دو آبخوان ارومیه و کهریز به منظور بررسی کمی و کیفی منابع آب زیرزمینی انتخاب شدند. از نرم افزار سیستم اطلاعات جغرافیایی در جهت ارزیابی تغییرات مکانی و زمانی تراز و کیفیت آب زیرزمینی استفاده گردید. نتایج تحقیق نشان داد که متوسط افت سالانه سطح آب زیرزمینی در طی سال های ۱۳۶۲-۶۳ تا ۱۳۸۹-۹۰ در ۶۱ حلقه جاه محدوده دشت ارومیه برابر ۰/۱۰۸ متر و در ۱۶ حلقه چاه مورد مطالعه در آبخوان کهریز برابر ۰/۷۷ متر بوده است. از لحاظ کیفیت آب زیرزمینی محدوده مطالعاتی کهریز با افزایش غلظت EC و شوری همراه است در بررسی اثرات مؤثر در تغییرات نوسانات سطح آب زیرزمینی، میزان بارندگی، تبخیر از سطح آب زیرزمینی و میزان نفوذ آب از رودخانه ها مورد مطالعه قرار گرفت که نتایج نشان دهنده وقوع پدیده خشکسالی بوده است. همچنین با بررسی میزان تخلیه از آبهای زیرزمینی دشت های محدوده مطالعاتی مشخص گردید که میزان تخلیله از آبخوان دشت کهریز بیش از مقدار مجاز بوده و این امر در کنار سایر عوامل هواشناسی و زمین ساختی در این محدوده مطالعاتی باعث کاهش شدید سطح آب زیرزمینی و به طبع آن کاهش روند کیفیت آب و وقوع پدیده تهاجم شوری از سوی دریاجه به این مناطق گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.