مقاله ارزیابی خصوصیات فنولوژیک ارقام و لاین های مختلف کنجددر منطقه مشهد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی خصوصیات فنولوژیک ارقام و لاین های مختلف کنجددر منطقه مشهد دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی خصوصیات فنولوژیک ارقام و لاین های مختلف کنجددر منطقه مشهد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خصوصیات فنولوژیک ارقام و لاین های مختلف کنجددر منطقه مشهد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی خصوصیات فنولوژیک ارقام و لاین های مختلف کنجددر منطقه مشهد :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
کنجد (.Sesamum indicum L) یکی از گیاهان روغنی است که از دانه آن می توان به عنوان منبع روغنی و پروتئینی بهره برد. به منظور بررسی مبانی فیزیولوژیکی اختلاف عملکرد ارقام و لاین های مختلف کنجد در سال زراعی ۹۲-۱۳۹۱، در مزرعه تحقیقاتی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی (ایستگاه ت حقیقات کشاورزی طرق م شهد) آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار اجرا گردید. تیمارهای آزمایش شامل ۱۱ لاین جدید کنجد به همراه رقم ۱۲ به عنوان شاهد کشوری و رقم محلی ۱۳ به عنوان شاهد محلی بودند. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که بین ارقام و لاین های کنجد مورد بررسی در منطقه مشهد از نظر کلیه صفات مورد مطالعه تفاوت معنی داری وجود داشت. رقم محلی ۱۳ از نظر صفات تعداد روز تا گلدهی، کپسول دهی و رسیدگی نسبت به سایر ارقام و لاین های مورد مطالعه برتری نشان داد. در حالی که کمترین تعداد روز تا کپسول دهی در لاین شماره ۳ مشاهده شد. لاین شماره ۱۱ نیز دارای کمترین تعداد روز تا جوانه زنی بود. با توجه به این که رقم محلی ۱۳ از نظر اکثر صفات مورد مطالعه برتری نشان داد، به عنوان بهترین رقم برای کشت در منطقه مشهد تعیین شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.