مقاله بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر و روغن بنه بر ماندگاری سیب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر و روغن بنه بر ماندگاری سیب دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر و روغن بنه بر ماندگاری سیب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر و روغن بنه بر ماندگاری سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر و روغن بنه بر ماندگاری سیب :

تعداد صفحات:۲۶
چکیده:
امروزه تقاضا برای داشتن مواد غذایی با مدت زمان ماندگاری بیشتر و کیفیت بالا در حال افزایش می باشد. مشکلات زیست محیطی ناشی از بسته بندی با مواد زیست تخریب ناپذیر در محیط موجب جایگزین شدن پوشش های خوراکی تا حد زیادی به جای پوشش های سنتزی شده است. در این مطالعه پروژه با استفاده از پوششی بر پایه پروتئین آب پنیر و روغن بنه ماندگاری سیب در مدت یک ماه مورد بررسی قرار گرفته است. این پوشش با تهیه یک محلول ۱۰ درصد کنسانتره پروتئین آب پنیر در آب مقط تهیه می شود و از گلیسرول به عنوان نرم کننده ی استفاده شده میشود. روغن بنه در مقادیر ۰، ۰۲، ۰۴ و ۰۶ درصد اضافه گردیده است. سیب در دمای محیط و به روش غوطه وری پوشش داد شده و به مدت یکماه در شرایط دمایی و رطوبت نسبی محیط نگهداری شده است. برای مقایسه از یک گروه میوه به عنوان شاهد و بدون پوشش استفاده شده است. آزمون هایی چون تعیین اسیدیته قابل تیتر، سنجش بافت، تعیین مواد جامد محلول، کنترل وزن بطور منظم و هفتگی و آزمون های حسی طعم و، تعیین پذیرش عمومی در پایان دوره نگهداری انجام شده است. نتایج نشان داده است که میوه های پوشش داده شده در مقایسه با گروه شاهد افت وزن کتری و بافت سفت تری داشته اند. در آزمون های حسی میوه های پوشش داده شده پذیرش عمومی بالاتری داشته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.