مقاله مقایسه ی تاثیر افزایش براده های پلاستیک پت و فیبر لاستیک بر ویژگی های تراکمی خاک های ماسه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه ی تاثیر افزایش براده های پلاستیک پت و فیبر لاستیک بر ویژگی های تراکمی خاک های ماسه ای دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ی تاثیر افزایش براده های پلاستیک پت و فیبر لاستیک بر ویژگی های تراکمی خاک های ماسه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ی تاثیر افزایش براده های پلاستیک پت و فیبر لاستیک بر ویژگی های تراکمی خاک های ماسه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ی تاثیر افزایش براده های پلاستیک پت و فیبر لاستیک بر ویژگی های تراکمی خاک های ماسه ای :

چکیده

بهسازی خاکهای سست یکی از دغدغه های مجریان پروژه های عمرانی در مناطقی است که با این خاکها سر وکار دارند. برای این منظور از مواد مختلفی استفاده می شود. یکی از این مواد ضایعات غیر بازیافت پسماندهای مختلف می باشد. تراشه های پلاستیک پلی اتیلن ترفتالات (پت) بدست آمده از آسیاب بطری های نگهداری مواد و نوشیدنی ها و فیبر لاستیک ایجاد شده از لاستیک های فرسوده ی وسایل نقلیه حاصل از بازیافت، از جمله ی مواد افزودنی به خاک می باشند. که جهت بهبود ویژگی های مهندسی خاک ها مورد استفاده قرارمی گیرند. در این مقاله ویژگی های تراکمی ماسه و تاثیر مواد افزودنی تراشه های پت و فیبر لاستیک با هم مقایسه گردیده است.

افزایش این دو ماده به یک نوع خاک ماسه ای باعث تغییردر ویژگی های تراکم پذیری ماسه می شود. افزایش این مواد، وزن واحد حجم مخلوط به دست آمده را کاهش می دهد، که تراشه های پت به سبب پایین بودن وزن واحدحجم، به تولید مخلوطی سبک تر نسبت به مخلوط فیبرلاستیک – ماسه می شود. درصد مواد افزودنی یک عامل تعیین کننده در وزن واحد حجم مخلوط ایجاد شده می باشد. که هرچه درصد مواد افزودنی بیشتر باشد وزن واحد حجم مخلوط ایجاد شده کمتر خواهد بود.این موضوع می تواند علاوه بر بهسازی خاک تولید مصالحی سبک تر را بدنبال داشته باشد.

کلید واژه: پت، فیبر لاستیک، پلی اتیلن ترفتالات، ماسه، تراکم، تراشه، فرسوده.

دیباچه

بدلیل نیاز روز افزون بشر به گسترش سازه های عمرانی و استفاده از زمین های سست برای ساخت این سازه هادر آنها، افزایش توان باربری و پایداری این زمین ها از اهمیت خاصی برخوردار می باشد. عملیات بهسازی زمین که این وظیفه را بر عهده دارد به طرق مختلفی صورت می گیرد. یکی از روشهای بهسازی استفاده از افزودن مواد مختلف به خاک است که می تواند مشخصات مهندسی خاک را بهینه نماید. استفاده از ضایعات غیر قابل بازیافت در بهسازی خاک علاوه بربهبود و یژگی های مهندسی خاک، به تمیزی محیط زیست نیزکمک می نماید. با پیشرفت تکنولوژی و فرآوری مواد نفتی در صنایع پتروشیمی، سالانه میلیون ها تن پلیمر، الیاف مصنوعی و مواد پلاستیکی تولید و روانه بازار می گردد. این مواد که به صورت مصنوعی تولید و در دسترس قرار می گیرد.

در کشورهای مختلف به ویژه کشور های در حال توسعه و جهان سوم بعد از استفاده نخست، مواد بدون کاربرد باقی می مانند که به صورت آلاینده های زیست محیطی در پیرامون ما رها شده و چهره محیط زیست را زشت

می گردانند. این فراورده های نفتی متاسفانه دارای مقاومت بالایی در برابر تجزیه شدن توسط عوامل محیطی و طبیعی هستند.

برخی از این پلیمر ها و مواد پلاستیکی به شوند کاربرد گسترده نخست، در حجم بالایی تولید می شوند، لاستیک ماشین و پلیمر پلی اتیلن ترفتالات یا همان مواد پلاستیکی پت (pet) از این گروه هستند. مواد پلیمری پلی اتیلن ترفتالات، موادی تجزیه ناپذیرند که مشکلات زیادی از لحاظ زیست محیطی ایجاد می کنند. استفاده از این مواد جهت تولید ظرف های نگهداری سیالات، سبب تولید آنها به شکل های حجمی مختلف می شود. این ویژگی سبب شده است که با وجود وزن پایین از حجم بالایی برخوردار باشند. حجم بالای آنها سبب پر شدن زود هنگام محل دفن زباله ها می شود. مشکلات سیستم های بازیافتی و حجم بالای تولید سبب گردیده است که مقدار زیادی از این مواد از چرخه بازیافت دور بماند و در محیط زیست رها شوند.

در صورت وجود تکنولوژی و فرهنگ سازی جهت جمع آوری و بازیافت این مواد، صرفه جویی اقتصادی قابل توجهی ایجاد می گردد. اما در کشور چنین تکنولوژی فراگیر نشده است و مواد پت در حجم بالایی وارد محیط زیست می شود.
– در صورت ارایه راهکار هایی برای مصرف مجدد این مواد، مزایای زیر ایجاد می شود:

– حجم زباله های ورودی به محیط زیست کاهش می یابد.

– نیاز به محیط دفن و سوزاندن از بین می رود.

– از ورود گاز های سمی ناشی از سوختن، به محیط زیست جلوگیری می شود.

– از آلودگی و زشت شدن چهره محیط زیست جلوگیری می شود.

بنابراین ارایه ی راه کار های جدید، جهت استفاده از این مواد می تواند به پایین آوردن مقدار آنها در طبیعت کمک کند. با توجه به ویژگی هایی مانند وزن واحد حجم پایین و تجزیه ناپذیری بودن این مواد می توان کاربرد های جدیدی را برای آنها شناساند.

از سویی دیگر تثبیت و بهبود مصالح خاکی به کمک مواد افزودنی از دیرباز مرسوم بوده است. ترکیب کاه و گل توسط نیاکان ما یکی از راه حل های بهبود ویژگی های خاک بود، که آنها به طور تجربی به آن دست یافته بودند. این تجربه امروزه اساس پژوهش های بسیاری است که در آنها پژوهشگران توانسته اند ویژگی های مهندسی خاک را با توجه به الیاف و پلیمر های مصنوعی باطله بهبود بخشند.

مقاومت برشی، تراکم پذیری، نفوذ پذیری، ظرفیت باربری خاک و; از ویژگی های قابل بهبود به وسیله مواد افزودنی است که پژوهش های مختلفی در این زمینه نیز صورت گرفته است ۴]،۳،.[۱

در این مقاله نیز پژوهشگر بر آن است که تاثیر دو نمونه از مواد پلیمری و لاستیکی را بر خواص تراکمی یک نوع خاک ماسه ای مورد بررسی قرار دهد. لازم به یادآوری است که ویژگی های تراکمی بدست آمده از افزایش فیبر لاستیک که در این مقاله مورد مقایسه قرار گرفته است بر گرفته از نتایج پژوهش سلیمانی و همکاران (۱۳۸۹) می باشد .[۱]

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.