مقاله بررسی بهره وری آب سه محصول زراعی جو، گندم و یونجه استاناصفهان (به تفکیک شهرستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی بهره وری آب سه محصول زراعی جو، گندم و یونجه استاناصفهان (به تفکیک شهرستان) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی بهره وری آب سه محصول زراعی جو، گندم و یونجه استاناصفهان (به تفکیک شهرستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بهره وری آب سه محصول زراعی جو، گندم و یونجه استاناصفهان (به تفکیک شهرستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی بهره وری آب سه محصول زراعی جو، گندم و یونجه استاناصفهان (به تفکیک شهرستان) :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
آب بکی از مهمترین منابع تولید در ک شاورزی محسوب می شود. اهمیت این نهاده در کشور ایران به دلایل محدودیت منابع از یک طرف و کم بودن راندمان آبیاری و هدر رفت بخش عمده ای از منابع آب از طرف دیگر دوچندان می باشد. در این تحقیق سعی شده تا با بررسی یکی از پارامترهای مهم مصرف آب در بخش کشاورزی بعنی بهره وری مصرف آب در شرایط موجود در منطقه استان اصفهان در مورد برخی از محصولات مهم این منطقه از جمله گندم، جو و یونجه بررسی و ارزیابی شود. در این راستا از آمار میزان سطح زیرکشت، میزان تولید و عملکرد، ارائه شده از سوی دفتر آمار و فناوری اطلاعات وزارت جهاد کشاورزی از سال زراعی ۸۰-۸۱ الی ۸۹-۹۰ استفاده گردید. همچننی میزان حجم خالص آبیاری هر دشت بر اساس سند ملی آبیاری جمع آوری گردید. نتایج این تحقیق نشان د اد که از بین شهرستان های استان اصفهان، شهرستان چادگان با متوسط بهره وری آب در محصول گندم به میزان ۱/۳۷ کیلوگرم بر متر مکعب بیشترین مقدار و خوربیابانک با بهره وری میزان ۰/۵۶ کمترین بهره وری آب را به ازای مصرف یک متر مکعب دارد. شهرستان چادگان با متوسط بهره وری ۱/۶ کیلوگرم بر متر مکعب بهترین بهره وری آب را برای محصول جو در استان اصفهان به خود اختصاص داده است و کمترین بهره وری آب برای این محصول مربوط به شهرستان نائین به میزان ۰/۷۷ کیلوگرم بر متر مکعب می باشد. بیشترین و کمترین میزان بهره وری آب برای محصول یونجه در استان اصفهان مربوط به شهرستان های به ترتیب نجف آباد به میزان ۱/۳۵ و سمیرم با ۰/۸۶ کیلوگرم بر متر مکعب بود. میانگین بهره وری آب استان اصفهان در سه محصول جو، گندم و یونجه به ترتیب ۱/۲۴، ۰/۹۶ و ۱/۱۸ کیلوگرم به ازای یک متر مکعب محاسبه گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.