مقاله پیش بینی محتوای رطوبتی و مدت زمان لازم برای خشک شدن خلال پیاز به کمک رگرسیون چند متغیره خطی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پیش بینی محتوای رطوبتی و مدت زمان لازم برای خشک شدن خلال پیاز به کمک رگرسیون چند متغیره خطی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیش بینی محتوای رطوبتی و مدت زمان لازم برای خشک شدن خلال پیاز به کمک رگرسیون چند متغیره خطی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیش بینی محتوای رطوبتی و مدت زمان لازم برای خشک شدن خلال پیاز به کمک رگرسیون چند متغیره خطی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیش بینی محتوای رطوبتی و مدت زمان لازم برای خشک شدن خلال پیاز به کمک رگرسیون چند متغیره خطی :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
با افزایش بیش از پیش تولید پیاز، نیاز به انبارداری، افزایش ماندگاری، کاهش ضایعات و استفاده از پودر پیاز بیشتر احساس می شود. به-همین جهت خشک کردن این محصول به عنوان یکی از راهکارهای عملی همواره مطرح می باشد. هدف از انجام این تحقیق پیش بینی محتوای رطوبتی و مدت زمان لازم برای خشک شدن پیاز به کمک رگرسیون چند متغیره خطی می باشد. در این تحقیق پیاز با استفاده از خشک کن جریان عمودی هوای داغ در زمانهای مختلف در سه سطح دمای ۶۰، ۷۰ و ۸۰ درجه سلسیوس، سه سطح ضخامت لایه ۱۵، ۳۰ و ۴۵ میلی متر، سه سطح ضخامت خلال ۲، ۴ و ۶ میلی متر و سه تکرار، در سرعت هوای ثابت ۵/۱ متر بر ثانیه خشک شده تا محتوای رطوبتی آن ثابت و به ۶% (بر پایه تر) برسد. بهترین مقادیر ضریب تعیین برای مدل ها به ترتیب ۷۷۵/۰ و ۸۸۵/۰ بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.