مقاله ارزیابی تکامل ترافیک روزانه در سیستم های حمل و نقل هوشمند (ITS) براساس انتساب مدل تعادل کاربر و مدل پویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تکامل ترافیک روزانه در سیستم های حمل و نقل هوشمند (ITS) براساس انتساب مدل تعادل کاربر و مدل پویا دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تکامل ترافیک روزانه در سیستم های حمل و نقل هوشمند (ITS) براساس انتساب مدل تعادل کاربر و مدل پویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تکامل ترافیک روزانه در سیستم های حمل و نقل هوشمند (ITS) براساس انتساب مدل تعادل کاربر و مدل پویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تکامل ترافیک روزانه در سیستم های حمل و نقل هوشمند (ITS) براساس انتساب مدل تعادل کاربر و مدل پویا :

تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
با توسعه سریع و همچنین از زمانی که امکانات جدید حمل و نقل و خدماتی که ممکن است برر روی رفتار مسافران در انتخاب مسیر تاثیر بگذارد معرفی شدند، ارزیابی عرضه حمل و نقل (TSD) مورد توجه قرار گرفت. TSD شامل طراحی سیستم های حمل و نقل هوشمند (ITS) مانند سیستم های پیشرفته اطلاعات مسافرتی (ATIS) و یا سیستم های پیشرفته کمک راننده (ADAS) می باشد. راه حل های موجود برای حل تمام مسائل فوق بر پایه انتساب تعادل کاربر (UE) و م دل های انتخاب مسیرهای احتمالی است. در این پژوهش در ابتدا یک سیستم ترافیک داینامیکی با ادغام نظریه چشم انداز پویا و تجمعی BNN برای توصیف مسیر روزانه مسافران، تغییر رفتارها و بررسی فرآیند و شرایط دستیابی به تعادل کاربر (UE) تحت ATIS را شرح می دهیم که ثابت می شود بدون درنظرگرفتن حالت اولیه و اینکه آیا نقاط مراجعه مسافران ثابت هستند و یا تحت قانون خاصی به روز می شوند، سیستا دینامیکی در نهایت می تواند به UE تکامل پیدا کند. با این حال، بهینه سازی عرضه حمل و نقل با فرض تعادل ممکن است که ی راه حل موثر را تضمین نکند همچنین ممکن است نتایج بدست آمده از ارزیابی پروژه براساس انتساب تعادل گمراه کننده باشد. از سوی دیگر، با توصیف ی مدل فرایند قطعی که شامل تغییر در طول زمان با مازاد کاربر است نشان داده می شود که مدل های پویا رویکرد عمومی تری را برای انتساب تقاضا ارائه می دهند که حالت تعادل یک مورد خاص از آن است. یک برنامه ساده اما موثرنشان می دهد که روش ارائه شده را می توان به عنوان مدل موثرITS بکار برد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.