مقاله بررسی تطبیقی و صحت سنجی شبیه سازی های دما و بارش مدل آماری ARIMA و مدل اقلیمی MAGICC-SCENGEN (مطالعه موردی: ایستگاه تبریز)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تطبیقی و صحت سنجی شبیه سازی های دما و بارش مدل آماری ARIMA و مدل اقلیمی MAGICC-SCENGEN (مطالعه موردی: ایستگاه تبریز) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تطبیقی و صحت سنجی شبیه سازی های دما و بارش مدل آماری ARIMA و مدل اقلیمی MAGICC-SCENGEN (مطالعه موردی: ایستگاه تبریز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تطبیقی و صحت سنجی شبیه سازی های دما و بارش مدل آماری ARIMA و مدل اقلیمی MAGICC-SCENGEN (مطالعه موردی: ایستگاه تبریز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تطبیقی و صحت سنجی شبیه سازی های دما و بارش مدل آماری ARIMA و مدل اقلیمی MAGICC-SCENGEN (مطالعه موردی: ایستگاه تبریز) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
هدف از پژوهش حاضر، مقایسه شبیه سازی دو متغیر میانگین دما و مجموع بارش سالانه در ایستگاه تبریز با استفاده از مدل آماری (ARIMA) و مدل اقلیمی (MAGIC-SCENGEN) طی سالهای ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ و صحت سنجی مقادیر شبیه سازی ها در هر یک از مدل ها با داده های مشاهده شده ایستگاه در این د و سال می باشد. ابتدا با استفاده از نمودارهای تعیین روند من کندال وجود روند یا تغییرات ناگهانی هر دو متغیر بررسی شد. طبق نمودارهای رسم شده در هر دو متغیر روند وجود دارد. سپس با استفاده از داده های سالانه میانگین دما و مجموع بارش ایستگاه تبریز طی سالهای ۱۹۹۲-۲۰۱۰ به مدلسازی و سپس بیه سازی بر اساس مدل آماری ARIMA پرداخته شده، نتایج حاصل نشان می دهد که برای داده های بارش با یک بار تفاضل گیری داده ها ایستا شده و مدل نهایی بدست آمده، مدل (۱، ۰، ۲) و برای داده های میانگین دما با سه بار تفاضل گیری داده ها ایستا شده و مدل بدست آمده (۴، ۰، ۴) می باشد. سپس براساس مدل ECHO-G و سناریو P50 از سری مدل های MAGIC-SCENGEN با توجه به موقعیت جغرافیایی شهر تبریز به شبیه سازی مقادیر میانگین دما و مجموع بارش برای سالهای ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ پرداخته شد. تطبیق و صحت سنجی مقادیر شبیه سازی دو مدل در هر دو متغیر نشان می دهد که از نظر مجموع بارش مقادیر شبیه سازی شده مدل ARIMA کمتر ازمقادیر مشاهده شده بوده ولی از نظر میانگین دما بسیار بیشتر از میانگین دمای مشاهده شده می باشد و در واقع هم از نظر نتایج صحت سنجی مجموع بارش و میانگین دما مدل MAGIC-SCENGEN به داده های واقعی نزدیکتر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.