مقاله تحلیل و ارزیابی عوامل کارکردی دفاتر ICT موثر در توسعه نواحی روستایی (مورد مطالعه: روستاهای شهرستان سامان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل و ارزیابی عوامل کارکردی دفاتر ICT موثر در توسعه نواحی روستایی (مورد مطالعه: روستاهای شهرستان سامان) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل و ارزیابی عوامل کارکردی دفاتر ICT موثر در توسعه نواحی روستایی (مورد مطالعه: روستاهای شهرستان سامان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل و ارزیابی عوامل کارکردی دفاتر ICT موثر در توسعه نواحی روستایی (مورد مطالعه: روستاهای شهرستان سامان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل و ارزیابی عوامل کارکردی دفاتر ICT موثر در توسعه نواحی روستایی (مورد مطالعه: روستاهای شهرستان سامان) :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
در دهه های اخیر دسترسی به اطلاعات و استفاده از آن بیش از پیش اهمیت یافته است، در بیشترکشورهای جهان شکل غالب برای دسترسی همگانی به اطلاعات و خدمات الکترونیکی به ویژه در مناطق روستایی ایجاد مراکز فناوری اطلاعات و ارتباطات می باشد و در ایران چند سالی است که از عمر این دفاتر می گذرد که موجب ایجاد پیامدهای مختلفی در روند توسعه روستایی کشو شده اند. هدف کلی از انجام این تحقیق، تحلیل عوامل موثر بر نقش دفاتر ICT در توسعه روستایی بوده است. لذا پژوهش حاضر با روش توصیفی – پیمایشی در روستاهای دارای دفتر ICT روستایی در شهرستان سامان ، به انجام رسیده است. جامعه آماری تحقیق شامل کلیه روستاییان سرپرست خانوار روستاهای دارای دفتر ICT روستایی شهرستان سامان بود که تعداد ۳۶۷ نفر(سرپرست خانوار) از آن ها براساس فرمول کوکران، به عنوان نمونه آماری تعیین و از روش تصادفی منظم یا سیستماتیک انتخاب شدند. داده ها با استفاده از پرسشنامه ای روا و پایا گردآوری و با استفاده از تحلیل عامل در محیط نرم افزار SPSS15 و EXCELتجزیه و تحلیل شده است. نتایج حاصل از تحقیق نشان داد که چهار عامل پستی، ارتباطی، اجتماعی و اقتصادی در مجموع ۴۲/۶۹درصد واریانس کل را تبیین کرده اند و بیشترین نقش را در توسعه نواحی روستایی مورد مطالعه داشته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.