مقاله قابلیت قارچ های خوراکی و داروئی جنگل های شمال کشور در توسعه پایدار صنعت اکوتوریسم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله قابلیت قارچ های خوراکی و داروئی جنگل های شمال کشور در توسعه پایدار صنعت اکوتوریسم دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله قابلیت قارچ های خوراکی و داروئی جنگل های شمال کشور در توسعه پایدار صنعت اکوتوریسم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله قابلیت قارچ های خوراکی و داروئی جنگل های شمال کشور در توسعه پایدار صنعت اکوتوریسم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله قابلیت قارچ های خوراکی و داروئی جنگل های شمال کشور در توسعه پایدار صنعت اکوتوریسم :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
اکوتوریسم یا طبیعت گردی یک سفر و بازدید زیست محیطی مسئولانه از مناطق طبیعی بکر است که به منظور لذت بردن از طبیعت و درک مواهب آن و ویژگی های فرهنگی مرتبط با آن انجام می شود، به طوری که باعث ترویج حفاظت گردد و اثرات منفی بسیار کمی از جانب بازدیدکنندگان بر محیط به جای گذارد و شرایطی را برای اشتغال و بهره مندی اقتصادی و اجتماعی مردم محلی (بومی) فراهم کند. توریسم قارچ شناسی جنبه ای از صنعت توریسم است که نه تنها از جنبه های ارتباطات علمی مهم است بلکه باعث جذب بازدیدکنندها و جهان گردان علاقمند به قارچ های خوراکی و داروئی وحشی به مناطق رویشی این گونه های با ارزش شده، و نیز بعنوان یک منبع با ارزش ژنتیکی، طیف وسیعی از فعالیت ها از جمله «فروش اولیه، انتقال، بازاریابی و غیره» را می تواند شامل شود و از این طریق به ایجاد اشتغال، افزایش درآمد و رفاه اجتماعی در مناطق جنگلی و روستائی کمک خواهد نمود. متاسفانه به این عناصر مهم تاکنون در کشور توجهی نشده است. طی ۷ سال در یک مطالعه تحقیقاتی با بررسی مطالعه و جمع آوری قارچ های ماکروسکوپی جنگل های استان مازندران ۷۶ گونه قارچ با ارزش خوراکی و ۳۲ گونه با ارزش داروئی شناسائی شدند. علی رغم فراوانی و تنوع این گونه های با ارزش، تنها ۲ تا ۳ گونه در بعضی از مناطق بعنوان گونه خوراکی شناخته شده و برداشت، مصرف و مقادیر نامشخصی از آنها بصورت کاملاً سنتی به فروش می شوند. در حالیکه معرفی و شناخت مناسب این گ ونه های با ارزش علاوه بر جذب توریست های داخلی می تواند باعث جذب توریست های خارجی علاقه مند به این جنبه از طبیعت گردی می گردد. در این مقاله به معرفی برخی از مهمترین آنها اشاره خواهد شد، به این امید که در توسعه این صنعت نقشی مؤثر داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.