مقاله مطالعه گرفتگی شیمیایی و عملکرد هیدرولیکی قطره چکان های خودتنظیم شونده و غیره خودتنظیم شونده با دبی های مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه گرفتگی شیمیایی و عملکرد هیدرولیکی قطره چکان های خودتنظیم شونده و غیره خودتنظیم شونده با دبی های مختلف دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه گرفتگی شیمیایی و عملکرد هیدرولیکی قطره چکان های خودتنظیم شونده و غیره خودتنظیم شونده با دبی های مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه گرفتگی شیمیایی و عملکرد هیدرولیکی قطره چکان های خودتنظیم شونده و غیره خودتنظیم شونده با دبی های مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه گرفتگی شیمیایی و عملکرد هیدرولیکی قطره چکان های خودتنظیم شونده و غیره خودتنظیم شونده با دبی های مختلف :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
به منظور مطالعه گرفتگی شیمیایی و تأثیر آن برعملکرد هیدرولیکی قطره چکان ها پژوهشی با چهار تیمار قطره جکان های خودتنظیم کننده (نتافیم و میکروفلاپر) و غیرخودتنظیم کننده (مهر و گلدانی) در سه تیمار دبی ۸، ۴ و ۲ لیتر در ساعت صورت پذیرفت. طرح آماری در قالب طرح بلوکهای کاملاً تصادفی بوده است. طرح در ۳۱ آبیاری با دور آبیاری ۲ روز و فشار کارکرد ۱/۵ اتمسفر انجام پذیرفت. نتایج نشان داد قطره چکان نتافیم در دو آبدهی ۸ و ۴ لیتر در ساعت با وجود گرفتگی معنی دار در سطح پنج درسد دارای Q(var), CV و (Q(d بسیار ناجیز، EU و CU بسیار بالا می باشند. بیشترین کاهش دبی در بین تیمارها مربوط به قطره چکان میکروفلاپر ۸ و ۴ لیتر در ساعت بوده که در سطح آماری پنج درصد معنی دار می باشد. همچنین تیمار میکروفلاپر ۲ لیتر در ساعت دارای کمترین کاهش دبی بود. بر اساس مشاهدات میدانی دلیل اصلی کاهش دبی و بالا بودن Q(var), CV و (Q(d در تیمار میکروفلاپر ۸ و ۴، بیرون زدگی دیافراگم سیلیکونی بکار رفته در این قطره چکان ها بوده و می توان بیان نمود که ترسیب مواد شیمیایی در این مورد تأثیر بسزایی نداشته است. علت مقاومت در برابر انسداد در تیمار میکروفلاپر ۲ لیتر در ساعت، سرعت زیاد و رژیم متلاطم آب در هنگام خروج است. در بیشتر تیمارها طی دوره آبیاری مقادیر Q(var), CV و (Q(d افزایش و EU و CU کاهش یافته است. با توجه به نتایج ارائه شده، تیمار قطره چکان گلدانی با آبدهی ۸ لیتر در ساعت، بصورت توأمان هم از نظر گرفتگی و هم از نظر پارامترهای ارزیابی هیدرولیکی دارای رتبه بالاتری نسبت به بقیه تیمارها می باشد و به عنوان قطره چکان برتر انتخاب می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.