مقاله مقایسه شاخص های RAI SIAP و Z-Score در بررسی خشکسالی های استان همدان با تأکید بر ایستگاه های نوژه و جوکار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه شاخص های RAI SIAP و Z-Score در بررسی خشکسالی های استان همدان با تأکید بر ایستگاه های نوژه و جوکار دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه شاخص های RAI SIAP و Z-Score در بررسی خشکسالی های استان همدان با تأکید بر ایستگاه های نوژه و جوکار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه شاخص های RAI SIAP و Z-Score در بررسی خشکسالی های استان همدان با تأکید بر ایستگاه های نوژه و جوکار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه شاخص های RAI SIAP و Z-Score در بررسی خشکسالی های استان همدان با تأکید بر ایستگاه های نوژه و جوکار :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
بحران آب یکی از مهمترین مشکلات و مسائل بحران های موجود در مدیریت جوامع انسانی و محیط زیست محسوب می گردد که تقریباً تمامی ارکان وجودی توسعه در سطوح بین المللی، منطقه ای، ملی و ناحیه ای را تحت تأثیر خود قرار می دهد. در تحقیق حاضر با استفاده از شاخص معیار بارش سالانه (SIAP)، ناهنجاری بارش (RAI) و شاخص توزیع استاندارد (Z-Score) وضعیت خشکسالی دو ایستگاه سینوپتیک اصلی نوژه و ایستگاه باران سنجی جوکار که دارای یک دوره بارش ۳۱ ساله (۱۳۹۰-۱۳۶۰) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این پژوهش نشان می دهد که فراوانی خشکسالی های بسیار شدید تا متوسط جوکار با (۱۴ سال) و ایستگاه نوژه با (۱۲ سال)، فراوانی و توالی خشکس ها با درجات مختلف در ایستگاه جوکار شدیدتر می باشد. مچنین در سه شاخص مذکور شدیدترین خشکسالی در ایستگاه جوکار در سال (۱۳۶۷) و ایستگاه ن وژه در سال (۱۳۸۷) رخ داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.