مقاله واکنشهای شیمیایی تشکیل فوران در مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله واکنشهای شیمیایی تشکیل فوران در مواد غذایی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله واکنشهای شیمیایی تشکیل فوران در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله واکنشهای شیمیایی تشکیل فوران در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله واکنشهای شیمیایی تشکیل فوران در مواد غذایی :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
استفاده از فوران و مشتقات آن در تعداد کمی از مواد غذایی عمل آوری شده در حرارت به دهه ۶۰ و ۷۰ باز می گردد. در ماه مه سال ۲۰۰۴، سازمان غذا و مواد دارویی آمریکا به انتشار گزارشی در خصوص وجود فوران طبیعی در تعدادی از مواد غذایی عمل آوری شده حرارتی اقدام نمود. با توجه به طبقه بندی فوران به عنوان یک ماده سرطان زا برای انسان توسط IARC، در خصوص تجزیه این ماده طبیعی موجود در مواد غذایی، نگرانی های بسیاری احساس می شود. این مقاله شرح مختصی از راه های مکانیسم تشکل فوران طبیعی در مواد غذایی با تجزیه آمینواسیدها و /یا مواد قندی کاهنده و اکسیداسیون اسید آسکوربیک و پلی اسیدهای اشباع نشده را در اختیار قرار داده که با عملیات حرارتی یا پرتوافکنی القاء گردیده و متابولیسم و سم شناسی فوران و نیز مقایسه روش های تشخیص فوران را در بردارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.