مقاله بررسی مقادیر بارندگی سالانه و حداکثر بارندگی روزانه در دوره بازگشت های متفاوت در ایستگاه های هواشناسی استان فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مقادیر بارندگی سالانه و حداکثر بارندگی روزانه در دوره بازگشت های متفاوت در ایستگاه های هواشناسی استان فارس دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقادیر بارندگی سالانه و حداکثر بارندگی روزانه در دوره بازگشت های متفاوت در ایستگاه های هواشناسی استان فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقادیر بارندگی سالانه و حداکثر بارندگی روزانه در دوره بازگشت های متفاوت در ایستگاه های هواشناسی استان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقادیر بارندگی سالانه و حداکثر بارندگی روزانه در دوره بازگشت های متفاوت در ایستگاه های هواشناسی استان فارس :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
استان فارس از مهمترین مناطق کشاورزی ایران است که کشت آبی و دیم بسیاری از گیاهان زراعی و باغی در آن متداول می باشد. میانگین بارندگی سالانه این استان حدود ۳۰۶/۸ میلی متر است، اما پراکنش زمانی و مکانی بارندگی در سطح این استان یکنواخت نیست. در این تحقیق از داده های مجموع بارندگی سالانه و حداکثر بارندگی روزانه کلیه سال های دارای آمار ۱۳ ایستگاه هواشناسی سینوپتیک این استان با حداقل ۱۰ سال آمار شامل ایستگاه های آباده، اقلید، ایزدخواست، بوانات، تخت جمشید، درآب، زرقان، سد درودزن، شیراز، فسا، لار، لامرد و نیریز تا پایان سال ۱۳۹۱ استفاده شد. پس از انجام آزمون همگنی و حذف داده های پرت با استفاده از نرم افزار SMADA مقدار مجموع بارندگی سالانه و حداکثر بارندگی روزانه برای دوره بازگشت های ۲۵، ۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ سال تعیین شدند. نتایج نشان داد که در ۵۳/۸ درصد موارد توزیع آماری لوگ پیرسون تیپ سه و در ۲۳/۱ درصد موارد توزیع آماری پیرسون مناسب ترین توزیع آماری برازش یافته بر داده ها می باشند. همچنین روابطی بر مبنای رگرسیون خطی چند متغیره گام به گام برای کل استان فارس بین مجموع بارندگی سالانه و حداکثر بارندگی روزانه در دوره بازگشت های ذکر شده با اطلاعات جغرافیایی ایستگاه ها شامل ارتفاع از سطح دریا و طول و عرض جغرافیایی استخراج شد. نتایج نشان دهنده دقت قابل قبول معادله های استخراج شده بود. همچنین نتایج نشان داد که برای حداکثر بارندگی روزانه و ابستگی معادله به د و متغیر ارتفاع و طول جغرافیایی بیشتر است، اما در مورد مجموع بارندگی سالانه نتایج یکسانی برای دوره بازگشت های مختلف به دست نیامد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.