مقاله پیش بینی تراز سطح آب زیرزمینی و تولید آمار مصنوعی به وسیله زنجیره مارکف (مطالعه موردی: دشت قلعه تل خوزستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پیش بینی تراز سطح آب زیرزمینی و تولید آمار مصنوعی به وسیله زنجیره مارکف (مطالعه موردی: دشت قلعه تل خوزستان) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیش بینی تراز سطح آب زیرزمینی و تولید آمار مصنوعی به وسیله زنجیره مارکف (مطالعه موردی: دشت قلعه تل خوزستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیش بینی تراز سطح آب زیرزمینی و تولید آمار مصنوعی به وسیله زنجیره مارکف (مطالعه موردی: دشت قلعه تل خوزستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیش بینی تراز سطح آب زیرزمینی و تولید آمار مصنوعی به وسیله زنجیره مارکف (مطالعه موردی: دشت قلعه تل خوزستان) :

تعداد صفحات:۲۴
چکیده:
امروزه به دلیل وقوع خشکسالی های متوالی، پائین رفتن سطح آب های زیرزمینی، کاهش شدید آبهای سطحی در دسترس و مهمتر از همه افزایش بیش از حد مثرف آب به دلیل پیشرفت و توسعه جوامع انسانی، مدیریت منابع آب تبدیل به یکی از مهمترین مباحث کاربردی گردیده است. هدف از انجام این تحقیق بررسی شبکه پیزومتری دشت قلعه تل خوزستان و پیش بینی تراز سطح آب زیرزمینی توسط زنجیره مارکف می باشد با بررسی توزیع احتمالاتی حاکم بر آمار دبی در ماه ها و ایستگاه های مختلف، مشاهده می گردد که توزیع حاکم بر این آ مار اغلب توزیع احتمالاتی لوگ پیرسون با ضریب چولگی منفی است. سپس با استفاده از زنجیره مارکف (سالانه و فصلی) با حفظ تمامی پارامترهای اصلی داده ها و همبستگی موجود بین آنها ۴۰ سری داده در ۴۰ سال با استفاده از زنجیره مارکف یک حالته ت ولید می شود. در ادامه با استفاده از همبستگی بین داده های پیزومترهای مختلف با استفاده از روش زنجیره مارکف یک حالته به تولید ۴۰ سری داده در ۴۰ سال پرداخته می شود. در این مرحله روابط رگراسیون فعلی که ارتباط بین داده های پیزومتر مبنا و داده های سایر پیزومترها را برای هر ماه جداگانه نشان می دهند، استخراج می گردند. اختلاف بین میانگین داده های مشاهداتی و میانگین بالاترین و پائین ترین سری تولید شده مربوط به سطح آب پیزومتری کمتر از دو درصد است. دلیل این اختلاف اندک، تغییرات ناچیز سطح آب در آمار مشاهداتی است که صحت آمار تولید شده را نشان می دهد. برخلاف سایر داده های هیدرولوژیکی مانند سیلابها و خشکسالیها (جریانات سطحی) که تغییرات شدیدی دارند، جریان آبهای زیرزمینی تغییرات ملایم و بسیار ا ندکی دارند که این موضوع در آمار تولیدی نیز قابل مشاهده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.