مقاله بررسی تاثیر برنامه های جانشین پروری بر فرسودگی شغلی کارکنان(مطالعه موردی:دانشگاه علوم پزشکی همدان و شعب بانک رفاه کارگران همدان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر برنامه های جانشین پروری بر فرسودگی شغلی کارکنان(مطالعه موردی:دانشگاه علوم پزشکی همدان و شعب بانک رفاه کارگران همدان) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر برنامه های جانشین پروری بر فرسودگی شغلی کارکنان(مطالعه موردی:دانشگاه علوم پزشکی همدان و شعب بانک رفاه کارگران همدان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر برنامه های جانشین پروری بر فرسودگی شغلی کارکنان(مطالعه موردی:دانشگاه علوم پزشکی همدان و شعب بانک رفاه کارگران همدان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر برنامه های جانشین پروری بر فرسودگی شغلی کارکنان(مطالعه موردی:دانشگاه علوم پزشکی همدان و شعب بانک رفاه کارگران همدان) :

تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
فرسودگی شغل دارای نشانگانی روانشناختی, شامل خستگی عاطفی, مسخ شخصیت و کاهش موقعیت فردی می باشد. جانشین پروری فرآیندی است که کارکنان شایسته را شناسایی و آماده می کند تا هنگامی که کار افراد کلیدی به پایان می رسد جایگزین آنها شده و به حفظ و توسعه سرمایه معنوی کمک کرده و دانشی است برای آینده و تشویق افراد برای گام برداشتن در مسیر توسعه. هدف تحقیق حاضر بررسی تاثیر برنامه های جانشین پروری بر فرسودگی شغل کارکنان در دو سازمان دانشگاه علوم پزشکی همدان و شعب بانک رفاه کارگران همدان است. پژوهش حاضر از نوع مطالعات همبستگی است و به صورت مقطعی و روش نمونه گیری سهمیه ای برروی ۷۰ نفر از کارکنان بانک رفاه و ۱۱۰ نفر از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و با استفاده از دو پرسشنامه فرسودگی شغل ماسلاچ با ۲۲ سوال و ضریب پایایی آلفای کرونباخ (۰۸۶) و پرسشنامه جانشین پروری با ۲۸ سوال و ضریب پایایی آلفای کرونباخ (۰۹۲) انجام شد. بر اساس یافته ها میانگین نمرات جانشین پروری در بانک (۸۱۳۶) و دانشگاه (۶۴۳۲) بود و میانگین آن ها معنی دار بود (p<0.05), میانگین نمرات فرسودگی شغلی در کارکنان دانشگاه (۴۷۷۷) و در بانک (۴۷۲۰) بود که تفاوت معنی داری در میانگین آن ها دیده نشد, ضریب همبستگی پیرسون نیز رابطه ی معناداری بین این دو متغیر نشان نداد (p>0.05), اما در زمینه ابعاد فرسودگی شغلی تنها بر خستگی عاطفی کارکنان تاثیر معنی داری داشت (p<0.05). به طور خلاصه فرایندهای جانشین پروری در بانک بیش از دانشگاه بود ولی تاثیری بر فرسودگی شغلی نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.