مقاله تبیین نقش دهیاران و م شارکت روستائیان در پایداری روستاها (مطالعه موردی: بخش تیمورآباد شهرستان هامون)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تبیین نقش دهیاران و م شارکت روستائیان در پایداری روستاها (مطالعه موردی: بخش تیمورآباد شهرستان هامون) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تبیین نقش دهیاران و م شارکت روستائیان در پایداری روستاها (مطالعه موردی: بخش تیمورآباد شهرستان هامون)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تبیین نقش دهیاران و م شارکت روستائیان در پایداری روستاها (مطالعه موردی: بخش تیمورآباد شهرستان هامون)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تبیین نقش دهیاران و م شارکت روستائیان در پایداری روستاها (مطالعه موردی: بخش تیمورآباد شهرستان هامون) :

تعداد صفحات:۲۵
چکیده:
با توجه به عوامل مهم و اساسی در روستا و نقش آن در تولیدات و ا قتصاد کشور ضرورت طرح برنامه ریزی مناسب برای مدیران روستایی خصوصاً دهیاران آشکار می شود. در این بین ارتباط نزدیکی در تحقق برنامه های مدیران روستایی و مشارکت روستائیان وجود دارد. زیرا که مشارکت روستائیان گامی مهم در فرایند توسعه پایدار روستایی محسوب می شود. با توجه به اهمیت و ضرورت موضوع پژوهش حاضر به تبیین نقش دهیاران و مشارکت روستائیان درپایداری روستاها در بخش تیمورآباد در شهر علی اکبر پرداخته ا ست. این پژوهش از نوع کاربردی و با روش توصیفی و تحلیلی می باشد. که در این بین با توجه به نظر کارشناسان بنیاد مسکن، دهیاران، شوراشهر و ریش سفیدان تعداد ۲۹۸ پرسشنامه در روستاهای بالای ۴۰ خانوار که شامل ۲۸ روستای نمونه از ۱۷ روستایی جامعه آماری که جمعیتی معادل ۴۷۳۷ و تعداد ۱۳۳۱ خانوار می باشد. توزیع و تکمیل شد. نتایج با استفاده از نرم افزار spss تجزه و تحلیل شد. با توجه به آزمون T تک نمونه ای و پرسشنامه های تکمیل شده مشخص شد عوامل مؤثر بر مشارکت روستائیان ازاهمیت یکسانی برخوردار نیستند و ایجاد اشتغال بیشترین تأثیرات را جهت مشارکت روستائیان در پایداری و توسعه روستاها دارند که دلالت بر اثبات فرضیه تحقیق دارد. که در صورت هماهنگیم ردم روستاها با دهیاران و رفع موانع موجود بر سرراه توسعه روستاها، دهیاران می تواند در رسیدن به اهداف توسعه به موفقیت دست یابند و در شکوفایی اقتصاد منطقه تأثیر بسزایی بگذارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.