مقاله آبگیری اسمزی و تاثیرات آن بر خواص کیفی مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آبگیری اسمزی و تاثیرات آن بر خواص کیفی مواد غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آبگیری اسمزی و تاثیرات آن بر خواص کیفی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آبگیری اسمزی و تاثیرات آن بر خواص کیفی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آبگیری اسمزی و تاثیرات آن بر خواص کیفی مواد غذایی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
خشک کردن یکی از عمومی ترین روش های نگه داری مواد غذایی است اما به دلیل افت کیفیت محصول نهایی از قبیل کاهش کیفیت رنگ و بافت، از دست دادن عطر و طعم و مواد مغذی، استفاده از پیش تیمارهای مختلف برای کاهش ایرادات فوقمورد توجه قرار گرفته است. آبگیری اسمزی به دلیل وارد کردن حداقل صدمه به کیفیت ماده غذایی، بهبود خاصیت ماندگاری و کیفیت رنگ، بافت و عطر و طعم به عنوان پیش تیمار مناسب قبل از روشهای خشک کردن مواد غذایی بکار می رود. آبگیری اسمزیعبارت است از خروج بخشی از رطوبت مواد غذایی از طریق غوطه ورسازی در یک محلول غلیظ قندی، نمکی و یا مخلوطی از هر دو.هدف این مقاله آشنایی با آبگیری اسمزی، عوامل موثر بر سرعت انتقال جرم و تاثیر آبگیری اسمزی بر خواص کیفی مواد عذایی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.