مقاله آزمونin vitro جدایه های لاکتوباسیلوس با پتانسیل پروبیوتیک پنیر محلی شمال ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آزمونin vitro جدایه های لاکتوباسیلوس با پتانسیل پروبیوتیک پنیر محلی شمال ایران دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آزمونin vitro جدایه های لاکتوباسیلوس با پتانسیل پروبیوتیک پنیر محلی شمال ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آزمونin vitro جدایه های لاکتوباسیلوس با پتانسیل پروبیوتیک پنیر محلی شمال ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آزمونin vitro جدایه های لاکتوباسیلوس با پتانسیل پروبیوتیک پنیر محلی شمال ایران :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این تحقیق پتانسیل پروبیوتیک نمونه های پنیر سنتی شمال ایران مورد مطالعه قرار گرفت است. ۵ نمونه پنیر از مناطق روستایی شمال کشور تهیه گردید و پس از انجام آزمون های شناسایی اولیه ۳۲ جدایه گرم مثبت، میله ای و کاتالاز منفی برای انجام آزمون ها استفاده شد. مقاومت سویه ها نسبت به نمک های صفراوی و شرایط مشابه دستگاه گوارش مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که جدایهCb29 بیشترین(LT= 0.11h) وجدایه (LT=4.1) Cb31 کمترین مقاومت را نسبت به نمک های صفراوی دارا هستند. همچنین جدایهCf3 95/5درصد بیشترین و Ch25 68/8درصد کمترین مقاومت را به شرایط مشابه دستگاه گوارش نشان داد مقایسه جدایه های بومی پنیر با جدایه صنعتیL. plantarumو جدایه های حاصل از ماست منطقه لیقوان نشان داد که درصد زنده مانی در دستگاه گوارش برای برخی از سویه های بومی پنیر نسبت به جدایه صنعتی بالاتر و از جدایه های ماست پایین تر است. نتایج نشان داد که لاکتوباسیلوس های جدا شده از نمونه های پنیر بومی شمال ایران دارای پتانسیل پروبیوتیک خوبی هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.