مقاله اثر پالس نوری در آلودگی زدایی مواد غذایی و ترکیب آن با دیگر روشهای غیر حرارتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر پالس نوری در آلودگی زدایی مواد غذایی و ترکیب آن با دیگر روشهای غیر حرارتی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پالس نوری در آلودگی زدایی مواد غذایی و ترکیب آن با دیگر روشهای غیر حرارتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پالس نوری در آلودگی زدایی مواد غذایی و ترکیب آن با دیگر روشهای غیر حرارتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پالس نوری در آلودگی زدایی مواد غذایی و ترکیب آن با دیگر روشهای غیر حرارتی :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
پالس نوری تکینیکی است برای از بین بردن میکروارگانیزمهای سطحی با استفاده از پالسهای طیف وسیعی از امواج، که بیشتر در محدوده ماورایبنفش UV میباشد. در این مطالعه به بررسی کاربرد پالس نوری برای از بین برن میکروارگانیزمهای مواد غذایی پرداخته شده است. مطالب مورد بحث شامل مکانیزم از بین برن میکروارگانیزمها UVبه عنوان مهمترین بخش طیف نوی، مکانیزم فتوترمال، فتوشیمیائی، منحنی غیرفعال کردن، انفعالات نوری) ، فاکتورهای موثر بر کارایی و مزیتها و مشکلات این تکنیک میباشد.همچنین نمونههایی از کاربرد آن در مواد غذایی که شامل غیرفعالسازی میکروارگانیزمها و اثر آن بر مواد غذایی میباشد نیز ذکر شدهاست. این تکنیک در ترکیب با دیگر روشهای غیر حرارتی مانند ترموسونیکاسیون و میدان الکتریکی با پالس قوی نشان داده که دارای اثر بیشتری در از بین بردن میکروارگانیزمها میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.