مقاله اثر ضد میکروبی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از محصولات لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر ضد میکروبی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از محصولات لبنی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ضد میکروبی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از محصولات لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ضد میکروبی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از محصولات لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ضد میکروبی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از محصولات لبنی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
فساد قارچی مواد غذایی به خصوص فراوردههای لبنی یکی از نگرانیهای اصلی تولیدکنندگان این محصولات به شمار میآید.نظر به این که استفاده از مواد غذایی با نگهدارنده شیمیایی به علت اثرات منفی بر سلامت انسان و محیط زیست در بین مصرفکنندگان به طور چشمگیری کاهش پیدا کرده است. به همین دلیل یکی از چالشهای اصلی صنعت غذا، تولید مواد غذایی فرآوری شده بدون استفاده از مواد نگهدارنده شیمیایی است. علاوه بر این، مقاومت داروئی به آنتی بیوتیکها در دستگاه گوارش روز به روز بیشتر می شود لذا استفاده از باکتریهای اسید لاکتیک نظیرلاکتوباسیلوسها به دلیل اثرات ضد میکروبی آنها علیهپاتوژن های دستگاه گوارش و همچنین به عنوان نگهدارندههای زیستی برای کاهش فساد قارچی مواد غذایی، یک راه حل مناسب جهت کاهش مصرف نگهدارندههای شیمیایی در فراوری این محصولات و کاهش استفاده از آنتی بیوتیکها محسوب میگردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.