مقاله ارائه فرمولاسیون جدید برای تولید پودر خرما با استفاده از دو آنتی پلاستیسایزر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارائه فرمولاسیون جدید برای تولید پودر خرما با استفاده از دو آنتی پلاستیسایزر دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارائه فرمولاسیون جدید برای تولید پودر خرما با استفاده از دو آنتی پلاستیسایزر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارائه فرمولاسیون جدید برای تولید پودر خرما با استفاده از دو آنتی پلاستیسایزر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارائه فرمولاسیون جدید برای تولید پودر خرما با استفاده از دو آنتی پلاستیسایزر :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
پودر خرما به عنوان یک محصول نوین در صنعت خرمای کشور و جهان شناخته می شود که تولید آن در طی سال های اخیر به واسطه ارزش تغذیه ای بالا و گسترش حیطه های استفاده آن در کشورهای پیشرفته رو به افزایش است و به واسطه جدید بودن موضوع نیازمند بررسی کامل و جامع. در این مطالعه، ابتدا لزوم تولیدپودر خرما و مشکلات تکنیکی تولید آن و در ادامه پس از بررسی روش های محققین پیشین، روش جدید تولید این پودر که مبتنی بر استفاده از دو آنتی پلاستیسایزرمالتودکسترین و پودر آب پنیر است بیان گردیده و همچنین نقش این روش در کاهش ضایعات و افزایش بهره وری میوه خرما که از محصولات عمده باغی کشوراست بررسی شده و در انتها به منظور کنترل و بهینه سازی فرمولاسیون و فرایند تولید در جهت تولید یک پودر با ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مناسب، طرحMixture Combineبا نرم افزارDesign Expertپیشنهاد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.