مقاله ارزیابی اثرات ضخامت و درصد ژلاتین روی میزان ممانعت کنندگی نفوذ بخار آب و اکسیژن در فیلم های خوراکی ژلاتینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثرات ضخامت و درصد ژلاتین روی میزان ممانعت کنندگی نفوذ بخار آب و اکسیژن در فیلم های خوراکی ژلاتینی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثرات ضخامت و درصد ژلاتین روی میزان ممانعت کنندگی نفوذ بخار آب و اکسیژن در فیلم های خوراکی ژلاتینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثرات ضخامت و درصد ژلاتین روی میزان ممانعت کنندگی نفوذ بخار آب و اکسیژن در فیلم های خوراکی ژلاتینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثرات ضخامت و درصد ژلاتین روی میزان ممانعت کنندگی نفوذ بخار آب و اکسیژن در فیلم های خوراکی ژلاتینی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
فیلم های خوراکی که به صورت پوشش و یا میان ترکیبات غذایی به کار می روند باعث ایجاد محدودیت در مهاجرت رطوبت، لیپیدها و مواد بوجود آورنده طعم، آروما و رنگ می گردد و بدین صورت باعث ایجاد بهبود درکیفیت غذای ناهمگن می شود. در این تحقیق محلول های سازنده فیلم به ترتیب در غلظت های۲و۳و۴درصدوزنی /حجمی) از پودر ژلاتین تجاری و نرم کننده سوربیتول در نسبت۱:۱ ساخته شدند و فیلم ها در ضخامت های۰/۲و۰/۳ و۰/۴ میلی متر به روش قالب ریزی تهیه گردید. سپس ویژگی های نفوذپذیری به بخار آب، اکسیژن و محتوای رطوبت فیلم مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش درصد وزنی ژلاتین و ضخامت فیلم، نفوذ پذیری نسبت به بخارآب افزایش یافته و نفوذپذیری نسبت به اکسیژن، با افزایش غلظت ژلاتین کاهش و با افزایش ضخامت فیلم،افزایش داشته است. همچنین محتوای رطوبت فیلم نیز با افزایش هر دو فاکتور غلظت ژلاتین و ضخامت، افزایش پیدا کرد. همچنین اکسیداسیون روغن سویا در ظروفی که دهانه آن ها بوسیله فیلم های ژلاتینی پوشیده شده بودند در مقایسه با ظروفی که بدون فیلم بودند کاهش معنی داری داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.