مقاله ارزیابی اینتراستریفیکاسیون تسریع شده روغن ها و چربی ها با استفاده از امواج فراصوت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اینتراستریفیکاسیون تسریع شده روغن ها و چربی ها با استفاده از امواج فراصوت دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اینتراستریفیکاسیون تسریع شده روغن ها و چربی ها با استفاده از امواج فراصوت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اینتراستریفیکاسیون تسریع شده روغن ها و چربی ها با استفاده از امواج فراصوت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اینتراستریفیکاسیون تسریع شده روغن ها و چربی ها با استفاده از امواج فراصوت :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
اینتراستریفیکاسیون روشی است که امروزه به منظور اصلاح خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن ها اهمیت ویژه ای یافته است. به منظور انجام فرایند اینتراستریفیکاسیون می توان روشهای متفاوتی به کار برد که یکی از روشهایجدیدی که امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته، استفاده از امواج فراصوت می باشد. پارامترهایی از جمله نسبت روغن به الکل، فرکانس امواج فراصوت، غلظت کاتالیست، دما و زمان واکنش نقش حائز اهمیتی در میزان محصول و کنترلشرایط فرایند دارند که می توان با بهینه سازی این پارامترها، به حداکثر محصول رسید و در زمان، انرژی و مواد شیمیایی صرفه جویی کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.