مقاله ارزیابی تغییرات میکروبی شیر خام به وسیله روش های مرسوم تقلب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تغییرات میکروبی شیر خام به وسیله روش های مرسوم تقلب دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تغییرات میکروبی شیر خام به وسیله روش های مرسوم تقلب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تغییرات میکروبی شیر خام به وسیله روش های مرسوم تقلب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تغییرات میکروبی شیر خام به وسیله روش های مرسوم تقلب :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
انسان ها شیر را با عنوان یک منبع مهم سلامت بخش ، مصرف می کنند حال اگر در زنجیره تامین شیر ماده ای خارجی خواسته یا نا خواسته وارد شیر شود امکان دارد سلامت مصرف کننده را به خطر بیاندازد . برخی ازسودجویان با اضافه کردن ترکیبات سمی و شیمیایی به عنوان نگهدارنده ، سعی دارند مدت زمان بیشتری شیر را نگهداری کنند تا فاسد نشود و یا بتوانند جایزه پایین بودن بار میکروبی از کارخانه جات شیری دریافت کنند .در اینتحقیق سعی بر آن شده است ، تا تغییراتی که این ترکیبات بر روی بار میکروبی شیر ایجاد می کنند بررسی شود . به شیر خام زمان داده شد تا به شکل کامل فاسد شود ، سپس ترکیباتی که برای کم کردن بار میکروبی به عنوان تقلب استفادهمی شود در درصد های مختلف ، به آن اضافه شد و خصوصیات بار میکروبی کل اندازه گیری شد .طبق نتایج بدست آمده فرمالین، کلر، آب اکسیژنه و نمک تاثیر معنی داریp<0/05 بر روی بار میکروبی کل در شیر خام داشتند.که از این میان فرمالین تاثیر بیشتری نسبت به سایر ترکیبات داشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.