مقاله تشخیص فعالیت و تعیین اطمینان پذیری حسگرها به صورت پویا با استفاده از روش های ترکیب داده در خانه هوشمند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تشخیص فعالیت و تعیین اطمینان پذیری حسگرها به صورت پویا با استفاده از روش های ترکیب داده در خانه هوشمند دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تشخیص فعالیت و تعیین اطمینان پذیری حسگرها به صورت پویا با استفاده از روش های ترکیب داده در خانه هوشمند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تشخیص فعالیت و تعیین اطمینان پذیری حسگرها به صورت پویا با استفاده از روش های ترکیب داده در خانه هوشمند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تشخیص فعالیت و تعیین اطمینان پذیری حسگرها به صورت پویا با استفاده از روش های ترکیب داده در خانه هوشمند :

تعداد صفحات:۲۴
چکیده:
پیشرفتهای اخیر در تکنولوژی سنجش محیط، شبکه و مدیریت اطلاعات باعث سرعت بخشیدن به ظهور محیط های هوشمندمانند خانه هوشمند شده است. خانه های هوشمند به انواع مختلفی از حسگرها مجهز شده اند تا شرایط بهتری را برای زندگیمستقل و امن تر افراد سالمند فراهم کنند. هدف اصلی این خانه ها نظارت بر رفتارها و تعاملات فرد با محیط می باشد. به همینمنظور حسگرهای مختلفی برای جمع آوری اطلاعات مورد نیاز درباره وضعیت کاربر در محیط تعبیه شده است. با توجه به اینکهداده های حسگرها کاملاً قابل اطنینان نمی باشند، نیاز به تکنیک های ترکیب داده مناسب برای استنتاج همراه با عدم قطعیت می-باشد. تئوری دمپستر-شافر یک روش کارآمد برای استنتاج همراه با عدم قطعیت می باشد که ویژگی کلیدی آن اندازه گیری ونمایش عدم قطعیت موجود در داده ها می باشد. یکی از مهمترین چالش ها در فرآیند تشخیص فعالیت با استفاده از حسگرهایباینری در خانه هوشمند تعیین اطنینان پذیری حسگرها به صورت پویا می باشد. در این مقاله یک سیستم تشخیص فعالیت بااستفاده از تئوری دمپستر-شافر ارائه شده است که در آن به منظور تعیین اطنینان پذیری حسگرها به صورت پویا از طبقه بند بیزساده چند کلاسه استفاده شده است. طبقه بند بیز به عنوان یک سیستم نظارت بلند مدت بر رفتار حسگرها نظارت دارد و درصورت وجود خرابی یا ناهنجاری حسگرها میزان اطنینان پذیری حسگرها به طور پویا تعیین کرده و مقدار اطمینان پذیری درفرآیند تشخیص فعالیت اصلاح می کند. سیستم تشخیص فعالیت پیشنهادی، تشخیص فعالیت با استفاده از تئوری دمپستر- شافروزن دار نام دارد. با توجه به اینکه یکی از مسائل مهم در تشخیص فعالیت با تئوری دمپستر-شافر، پنجره کردن اطلاعات دریافتی ازحسگرها می باشد در این مقاله یک روش پنجره کردن مبتنی بر رویداد با طول پویا نیز ارائه شده است که از اطلاعات زمانی ومکانی برای تقسیم کردن جریان داده ها استفاده می کند. هدف از این نوع پنجره کردن کاهش تعداد پنجره های مورد نیاز برایتشخیص فعالیت و هنچنین قرار گرفتن رویدادهای مرتبط حسگرها در یک پنجره می باشد. آزمایشات انجام شده برای ارزیابیسیستم تشخیص فعالیت با تئوری دمپستر-شافر وزن دار بر روی یک مجموعه داده خانه هوشمند نشان می دهد که تعییناطنینان پذیری حسگرها به طور پویا باعث بهبود نرخ تشخیص فعالیت فرد می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.