مقاله ارزیابی پتانسیل تولید بیوگازازضایعات مرکبات وفضولات دامی به روش هضم بی هوازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی پتانسیل تولید بیوگازازضایعات مرکبات وفضولات دامی به روش هضم بی هوازی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی پتانسیل تولید بیوگازازضایعات مرکبات وفضولات دامی به روش هضم بی هوازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی پتانسیل تولید بیوگازازضایعات مرکبات وفضولات دامی به روش هضم بی هوازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی پتانسیل تولید بیوگازازضایعات مرکبات وفضولات دامی به روش هضم بی هوازی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
بیوگاز منبعی تمیز وتجدید پذیر است که بویژه درمناطق روستایی میتواند بعنوان یک جانشین مناسب به جای منابع مرسوم انرژی مانند نفت و سوختهای فسیلی که باعث مشکلات زیست محیطی بوده و همچنین با سرعت زیاد درحال تمام شدن هستند محسوب شود لذا دراین مطالعه به بررسی پتانسیل تولید بیوگاز ازضایعات پرتغال سردخانه های شهرستان ساری به همراه فضولات دامی به روش هضم بی هوازی پرداخته شد نتایج حاصله نشان داد که اگرچه افزودن ضایعات پرتقال به کود دامی منجر به افزایش نسبت C/N میگردد اما این افزایش باکاهش PH مخلوط همراه است و ازآنجایی که میکروارگانیسم های متان زا درمحیط خنثی بهتر فعالیت می کنند درنیتجه بهتر فعالیت می کنند درنتیجه بهتر است که پس ازمرحله اسیدزایی باافزودن موادقلیایی PHهاضم بحدخنثی رسانده شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.