مقاله استفاده از فناوری های نوین غیر حرارتی در ایمنی و امنیت غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از فناوری های نوین غیر حرارتی در ایمنی و امنیت غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از فناوری های نوین غیر حرارتی در ایمنی و امنیت غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از فناوری های نوین غیر حرارتی در ایمنی و امنیت غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از فناوری های نوین غیر حرارتی در ایمنی و امنیت غذایی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به طور کلی بیشتر عوامل فاسد کننده مواد غذایی، شامل واکنش های فیزیکی و شیمیایی، آنزیم ها و میکرو ارگانیسم ها میباشند، که در میان این عوامل، میکرو ارگانیسم ها و آنزیم ها از اهمیت بیشتری برخوردار هستند. از قدیمی ترین و متداول ترینروش های کاهش بارمیکروبی در مواد غذایی، روش حرارتی است که ممکن است به صورت پاستوریزاسیون یا استریلیزاسیون به کار رود. ازآن جایی که استفاده از روش های حرارتی کاهش ویژگی های حسی و تغذیه ای، زمان طولانی و مصرف بالای انرژی را به دنبال دارد، به علت وجود این محدودیت ها و نیز تقاضای مصرف کنندگان به غذاهای باکیفیت بالا، تازه و ایمن، تحقیقات زیادیجهت یافتن فرآیندهای مناسب در غیرفعال کردن میکروبی، در دماهایی کمتر از دماهای معمول مورد استفاده در فرآیندهای حرارتی، انجام شده است. این فرآیندهای جدید، شامل تکنولوژی های غیرحرارتی از جمله : فشارهای هیدرواستاتیکی بالا، نوسانات الکتریکی، نوری و مغناطیسی ، امواج مافوق صوت و پرتودهی یونیزه کننده می باشد که در سده ی اخیر، مورد توجه بیشتری قرارگرفته است . لذا هدف از این مقاله بیان خلاصه ای از چند روش غیر حرارتی قابل استفاده در مواد غذایی به منظور کاهش اثرات ناشی از روش های حرارتی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.