مقاله استفاده بهینه از ضایعات و باقی مانده های حاصل از فراوری سبزیجات خانواده کدو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده بهینه از ضایعات و باقی مانده های حاصل از فراوری سبزیجات خانواده کدو دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده بهینه از ضایعات و باقی مانده های حاصل از فراوری سبزیجات خانواده کدو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده بهینه از ضایعات و باقی مانده های حاصل از فراوری سبزیجات خانواده کدو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده بهینه از ضایعات و باقی مانده های حاصل از فراوری سبزیجات خانواده کدو :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
کدو گروه مهمی از سبزیجات است که دارای ارزش تغذیه ای بالایی می باشد. در طول مصرف و فرآیند هایی که روی این گروه از سبزیجات صورت می گیرد، ضایعات زیادی که مربوط به پوسته ضخیم و دانه های درشت آن است، تولید می گرددکهدفع کردن این ضایعات از نظر زیست محیطی مشکل و از نظر اقتصادی هزینه بر می باشد. از آن جایی که این ضایعات دارای ارزش تغذیه ای و دارویی بالایی می باشند، می توان از آن ها در فرآیند هایی نظیر استخراج روغن و تولید سایر محصولات ازقبیل: تولید آب نبات، پوشش های خوراکی، پکتین و سایر موارد استفاده نمود. از طرفی آنزیم های استخراج شده از پوستکدو در تشخیص و تعیین میزان میزان فلزات خطرناک در فاضلاب های صنعتی و آب های زیرزمینی به کار می روند. تحقیقات زیادی به منظور تبدیل این ضایعات به محصولات مفید و نیز استفاده از آن ها به عنوان ماده خام در صنایع دیگر انجام شد ه است. لذا هدف از این مقاله بیان خلاصه ای از راه های مختلف استفاده از این ضایعات جهت جلوگیری از تولید ضایعات و آلاینده ها حاصل از فراوری می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.