مقاله افزودنی ها در فرآوردهای لبنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله افزودنی ها در فرآوردهای لبنی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله افزودنی ها در فرآوردهای لبنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله افزودنی ها در فرآوردهای لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله افزودنی ها در فرآوردهای لبنی :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
امروزه محدوده وسیعی از افزودنی ها در فرآورده های غذایی استفاده می شود.اطلاع از سالم و بی خطر بودن این مواد برای مصرف کنندگان امری ضروری و لازم است که معمولا توسط سازمان های دولتی قوانینی در خصوص نوع و مقدار مجازاستفاده افزودنی ها در محصولات غذیی اعلام می شود و تولید کنندگان موظف به اجرای آن می باشند.افزودنی هایی مانند:رنگ،شیرین کننده ها،تثبیت کننده ها،منعقد کننده ها،نگهدارنده ها،شیرین کننده و سفید کننده ها می توان در محصولات لبنی استفاده کرد که طبق قواننین مجاز بوده و برای سلامتی انسان خطرد نداشته باشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.