مقاله بررسی میزان رطوبت باقیمانده در کیوه خشک شده توسط مایکروویو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان رطوبت باقیمانده در کیوه خشک شده توسط مایکروویو دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان رطوبت باقیمانده در کیوه خشک شده توسط مایکروویو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان رطوبت باقیمانده در کیوه خشک شده توسط مایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان رطوبت باقیمانده در کیوه خشک شده توسط مایکروویو :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
خشک کردن میوه ها و سبزیجات یکی از قدیمی ترین و در عین حال گسترده ترین روش ها شناخته شده جهت نگهداری غذا است. در این تحقیق جهت خشک کردن ورقه های کیوی از مایکروویو استفاده گردید. هدف از این مطالعه بررسی میزان رطوبت باقی مانده در برگه های کیوی در توان ها و ضخامت های متفاوت و یافتن بهترین توان و ضخامت بود. خشک شده در مایکروویو آزمایش ها در پنج سطح توان مایکروویور ۵۴۰w, 360 w, 180 w و ۷۲۰w و سه ضخامت ۴mm, 3mm, 2mm با سه تکرار انجام گرفت. بر اساس یافته های این پژوهش میزان رطوبت باقی مانده در ورقه های کیوی پس از خشک شدن در مایکروویو با افزایش ضخامت برش های کیوی افزایش و همچنین با افزایش توان در یک ضخامت مشخص میزان رطوبت باقی مانده افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.