مقاله بایدها و نبایدهای محصولات لبنی پروبیوتیک و پری بیوتیک به عنوان غذاهای عملگرا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بایدها و نبایدهای محصولات لبنی پروبیوتیک و پری بیوتیک به عنوان غذاهای عملگرا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بایدها و نبایدهای محصولات لبنی پروبیوتیک و پری بیوتیک به عنوان غذاهای عملگرا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بایدها و نبایدهای محصولات لبنی پروبیوتیک و پری بیوتیک به عنوان غذاهای عملگرا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بایدها و نبایدهای محصولات لبنی پروبیوتیک و پری بیوتیک به عنوان غذاهای عملگرا :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
امروزه، شرکتهای مواد غذایی در حال تلاش برای تمایز محصولات خود از طریق تقسیم بندی خلاقانه براساس عملکرد و کیفیت برتر میباشند. ماست، شیر تخمیرشده و پنیر بیشترین استفاده را به عنوان حامل باکتری هایپروبیوتیک دارند. دسرهای لبنی و محصولاتی مانند پودینگ و موس و بستنی به عنوان گزینههایی جذاب نوظهور در نظر گرفته می شوند. به طور کلی پروبیوتیکها به عنوان موجودات زنده ای که تاثیرات سلامتی بخش در بدن میزبانداشته و در بسیاری از محصولات غذایی از جمله شیر یافت میشوند. پروبیوتیکها خواص مفیدی اعم از بهبود هضم لاکتوز، سرکوب عوامل بیماریزا و خواص ضد سرطانی را دارا میباشند. پریبیوتیکها مواد غذایی غیر قابل هضم (به عنوان مثال الیگوساکاریدها) که موجب یک تخمیر انتخابی در روده بزرگ شده و باعث اصلاح فلورمیکروبی روده بهنفع بیفیدوباکترها میشوند. در این مقاله، بسیاری از چالش ها برای ترکیب، حفظ زنده مانی و فعالیت پروبیوتیک ها در محصولات غذایی مختلف ، یافت می شود و برخی از این جنبه ها اعم از مزایا، معایب و برخی نکات مبهم مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.