مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی برگ سه گونه گیاه انگور با روش تعیین مقدار ترکیبات فنلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی برگ سه گونه گیاه انگور با روش تعیین مقدار ترکیبات فنلی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی برگ سه گونه گیاه انگور با روش تعیین مقدار ترکیبات فنلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی برگ سه گونه گیاه انگور با روش تعیین مقدار ترکیبات فنلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی برگ سه گونه گیاه انگور با روش تعیین مقدار ترکیبات فنلی :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
در این پژوهش ابتدا عصاره متانولی برگ سه نوع گیاه انگور (عسگری، بشاور و سیاه) استخراج و سپس درغلظت های ۱۲۰و۲۵۰ و ۵۰۰ میلی گرم بر لیتر تهیه شد و مقدار ترکیبات فنلی عصاره گونه های مختلف برگ هاتوسط تست فولین سیوکالتیو بررسی شد. به طور کلی نتایج نشان داد با افزایش غلظت عصاره برگ گیاهان انگور میزان ترکیبات پلی فنلی در عصاره ها افزایش یافته است. بنابراین بر اساس نتایج مشاهده گردید که در غلظت ۵۰۰ پی پی ام عصاره گونه های مختلف برگ انگور نسبت به غلظت های دیگر عصاره شامل ۱۲۰ و ۲۵۰ پی پی ام به دلیل داشتن مقادیر بالاتر ترکیبات فنلی مؤثرتر عمل نموده اما از نظر نوع گونه برگ، تمامی گونه ها به نسبت یکسان تأثیرگذار بودند و از این حیث با یکدیگر تفاوت معنی داری نداشتند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.