مقاله بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات میوه جات بر خصوصیات رئولوژیکی مخلوط بستنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات میوه جات بر خصوصیات رئولوژیکی مخلوط بستنی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات میوه جات بر خصوصیات رئولوژیکی مخلوط بستنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات میوه جات بر خصوصیات رئولوژیکی مخلوط بستنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات میوه جات بر خصوصیات رئولوژیکی مخلوط بستنی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
استفاده از فیبر حاصل از ضایعات میوه جات در ترکیب محصولات غذایی به عنوان روشی جهت استفاده بهینه ازضایعات در جهت تولید محصولی با ارزش تغدیه ای بالاتر و واجد اثرات سلامت بخشی مطرح می باشد. در این تحقیق فیبر حاصل از ضایعات سه نوع میوه سیب، موز و انبه در سطوح ۰/۵و۱و۱/۵ درصددرترکیب بستنی مورد استفاده قرار گرفته و اثر آنها بر خصوصیات رئولوژیکی مخلوط بستنی بررسی و با نمونه شاهد مورد مقایسه قرارگرفت. مخلوط همه نمونه ها دارای رفتار رقیق شونده با برش بوده و ویسکوزیته ظاهری با افزایش درجه برش کاهش یافت. کاربرد فیبر در ترکیب بستنی و افزایش مقدار آن از۰/۵تا۱/۵ درصد منجر به کاهش شاخص رفتارجریان و افزایش ضریب قوام و ویسکوزیته ظاهری مخلوط نمونه ها گردید. در مقایسه بین فیبرها، نمونه های حاوی فیبر موز و انبه ویسکوزیته بالاتری نسبت به نمونه حاوی فیبر سیب نشان داده و بالاترین مقدار ویسکوزیتهpa.s)4/25 برای نمونه حاوی ۱/۵ درصد فیبر انبه به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.