مقاله مروری بر کاربرد پکتین در صنعت غذا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر کاربرد پکتین در صنعت غذا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر کاربرد پکتین در صنعت غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر کاربرد پکتین در صنعت غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر کاربرد پکتین در صنعت غذا :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
پکتین به عنوان عامل ژل ساز، قوام دهنده، و پایدار کننده در غذاها، و به مقدار کمتر در داروسازی استفاده می شود. اساسا، پکتین برای کنترل آب در محصولات و برای کمک به تشکیل بافت مطلوب استفاده می شود. هنگامانتخاب مناسب ترین نوع پکتین برای کاربرد های ویژه، یک تعداد فاکتور باید در نظر گرفته شود. اولین مورد این است که چه ویژگی کاربردی مد نظر می باشد: تشکیل ژل مد نظر است، قوام دهندگی، امولسیفایری یا پایدار کنندگی یا اینپکتین می خواهد به عنوان یک محافظت کننده پروتئین عمل کند. هنگامی که هدف مشکل شد، باید به فاکتور های خارجی که در کارائی پکتین نقش بازی می کنند توجه شود. در این جا به معرفی مهمترین کاربرد های پکتین در برخی از محصولات غذایی و شرایط استفاده بهینه از آنها را بررسی کرده ایم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.