مقاله مروری بر کاربردهای فناوری ازن در فرآیند میوه و سبزیجات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر کاربردهای فناوری ازن در فرآیند میوه و سبزیجات دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر کاربردهای فناوری ازن در فرآیند میوه و سبزیجات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر کاربردهای فناوری ازن در فرآیند میوه و سبزیجات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر کاربردهای فناوری ازن در فرآیند میوه و سبزیجات :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
استفاده از تکنولوژی های غیرحرارتی در فرآیند مواد غذایی باعث افزایش عمر مفید محصولات و حفظ تازگی، طراوت وکیفیت آن ها می شود. یکی از این روش ها ازن می باشد که علاقه به آن در سال های اخیر در پاسخ به نیاز م صرف کنندگان برای افزودنی های غذایی سبزترgreener گسترش پیدا کرده است. زیرا ازن، دارای تائیدیه های لازم بوده عنوان یک تکنولوژی دوستدار محیط زیست شناخته شده است. چندکاره بودن ازن باعث شده است که به عنوان یک عامل فرآوری کارآمد پذیرفته شود. ازن اضافی سریعاً تجزیه شده و اکسیژن تولید می شود، بنابراین باقیمانده ای از تجزیه آن در ماده غذایی برجا نمی ماند. ازن کاربردهای وسیعی در صنایع غذایی شامل رفع آلودگی سطحی میوه و سبزیجات، ضدعفونی آب آشامیدنی و فرآیند فاضلاب دارد. ازن به هر دو فرم محلول و گازی مورد استفاده قرار می گیرد. کاهشپاتوژن ها و میکروارگانیسم های عامل فساد در میوه ها وسبزیجات و محصولات آن ها، یکی از مهم ترین نگرانی ها در مبحث ایمنی مواد غذایی است. مصرف کنندگان نیز محصولاتی با حداقل فرآیند و عاری از نگهدارنده های شیمیایی را ترجیح می دهند. به همین جهت فرآیندهای جدید غیرحرارتی در صنایع غذایی پدید آمده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.