مقاله مروری بر ویژگیهای عملکردی پروتئینهای شیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر ویژگیهای عملکردی پروتئینهای شیر دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر ویژگیهای عملکردی پروتئینهای شیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر ویژگیهای عملکردی پروتئینهای شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر ویژگیهای عملکردی پروتئینهای شیر :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
نظر به رشد سریع جمعیت تقاضا برای مصرف غذاهای پروتئینی افزایش یافته است. پروتئینهای حیوانی موجود در مواد غذایی نقش مهمی در ارزش تغذیهای و ساختار ماده غذایی ایفا میکنند. یکی از مهمترین ویژگیهای پروتئینها که خواص مواد غذایی راتحت تاثیر قرار میدهند، ویژگیهای عملکردی میباشند. این ویژگیها بر رفتار مواد غذایی طی فرایند، نگهداری و مصرف تاثیر میگذارند. شناخت این خواص در پروتئینهای مختلف، به چگونگی کاربرد آنها در فرمولاسیون مواد غذایی کمک خواهد کرد.یکی از پروتئینهای حیوانی مهم که نقش مهمی در سبد غذایی خانوار ایفا میکنند، شیر و فراوردههای آن میباشند. تفاوت درویژگیهای فیزیکوشیمیایی دو بخش مهم پروتئینی شیر (کازئین و پروتئینهای محلول در سرم شیر) از جمله نحوه توزیع مناطق آب دوست و آب گریز، ساختار نوع سوم و حضور گروههای سولفیدریل، موجب بروز ویژگیهای عملکردی مختلفی در آنها می-گردد. از جمله ویژگیهای عملکردی پروتئینهای کازئین وپروتئینهای آب پنیر، حلالیت، امولسیون کنندگی، کف کنندگی و افزایش ویسکوزیته میباشند. در این مرور، ویژگیهای مهم پروتئینهای شیر بررسی شده و ویژگیهای عملکردی آنها مقایسه می – گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.